Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
kolko ste že napisale zdaj
za vse, ki še je niste pile. Jaz sem svojo dozo že spila, pol pa še bom itak eno na srečanju. Jeeej, danes pa se spet vidimo, jupi!!!

Težka je pa po moje zdaj nekje 6500 g in suhcena. Ne vem...a še katera to opazi?
Ampak nekaterim pa ustrezajo in jim še nikoli ni gel ven šel.
. Je pa zato šla zdaj spančkat in se lahko (upam) v miru stuširam.
A mi lahko svetujete, kaj naj ji dam za mehčanje blata? Je zjutraj takoooo milo jokala zraven, da sem se še jaz skoraj zjokala.
Jaz ne vem več kaj naj. Še dobro, da imamo drug teden KONČNO posvetovalnico.
Pa tudi ne vem kdaj se bo zbudila. Če se obe zbudita v roku 15min, lahko greva res peš. Drugače bova pa preveč zamudili. Eni pa je danes že jedla - en krhelj banane. Ji celo ni bilo preveč nagravžno.
Konec debate
Najprej sem se zbudila ob 3h in je imel vročino - btw on se ni zbudil, samo bolj se je obračal, tako da dobro da je spal z mano - in se ni hotel dojiti. Potem sem mu dala čaj in ga je ful popil, pa še dojil se je po njem, dobil calpol in zaspal. Zjutraj ni imel več vročine, zato sva se prištimala za na kavo sicer z 1h zamudo in sem mu skuhala za s sabo in vse...ga dam v avtosedež on pa mev-mev /beri:lačen sem/. Agrghgrrrr