suzanamai
|
*Kinnie* jaz sem imela v radovljici zraven bazena eno super varuško. Mai je full užival pri njej, pa res se je ukvarjala z njim, od igranja na klavir, plesanja, branja, dolgih sprehodov.... Je bil pri njej le tri mesece, pa je full odnesel. Sem bila res full zadovoljna, potem pa smo se preselili nazaj v Domžale in je šel v vrtec. Če rabiš povej. No namesto da bi delala, čakam princesko, da se naspi. Nič zato, je le že zgodaj vstala. Danes je že ob pol6h čivkala in se premetavala, ter smejala. Komaj čakam, da prestavijo uro, saj je že zelo zgodaj svetlo in potem damica misli, da se je začelo dogajat in seveda noče več spati.. Sem pa čisto živčna, ker nisem na tekmi. Najprej sem mislila, da mi bo zneslo, pa moram nujno v Škofja Loko. Eh saj mogoče še bolje, saj Krvavec ni ravno prijazen dojenčkom. S sankami ne moreš nikamor, v lupinici se mi jo pa ne da okoli prenašat. Ja če bi imela MeiTai bi pa verjetno šla...ane skuštrana, kaj pa nisem zadnjič počakala in ga vzela Se moram pohvalit, sem ravnokar dobila mesto na freestyle campu za Maia, ki bo poleti v Franciji. Seveda se nisem pustila motiti in sem takoj rezervirala apartma, tako da gremo vsi na sneg. Jupiiiiiiiiiii, ni lepšega kot direktno z morja na sneg