Pandica
|
Jaz pa sem bila popoldne full pridna, sem spucala celo stanovanje in vse zlikala, Zalo skopala in spravla spat in še psa peljala na sprehod. Aja, Mehurčica za ono trgovino, ko sem ti prej pravla v Vili Magdaleni. Je ni več. Sem šla gledat. Imajo pa gor list in napisano, da imajo še eno prodajalno tut pod Pohorjem, na Pohorski 21a, Trgovina Fortuna. Imajo pa tut blago na metre, sem ga že jaz tut pri njih kupovala, pa še veliko izbiro so imeli. Noa1 a spet imate probleme z spanjem? Ja, če se boš lotla šivanja teh trakov bi ga seveda jaz tut imela No, saj se boma vse zmenle, ko se kaj vidimo, da nebom zdaj preveč tu pisala, da me ne bodo ostale klele Jasna ti nas hecaš z Neli? Pa saj ne morem verjet kako napreden je ta tvoj otrok Vsaka ji čast, bravo Neli še enkrat Valči kje pa si kupila ta varuško? Obstaja kakšen njihov link, da bi malo pogledala? Zdaj v nedeljo imate krst? Lepo se imejte Klaudia Lia pa je full lepa punčka, seveda mamica tut in lepe slikice Tyna79 joj, upam, da se vam doma vse čimprej porihta Mama06 super, da sta se danes z malim samo dojila in ni rabil nič drugega zraven Vidiš, da ni vse tako hudo kot izgleda... Margareta dobrodošla Seveda se nam lahko pridružiš Je pa tvoja Eva rojena en dan za mojo miško . In tut moja je bolj manekenskih mer, na zadnji posvetovalnici je imela 6250 g je pa res, da jo samo polno dojim. Ampak lepo napreduje. In kaj sta zdaj zrihtali v pediatrični kliniki? Povej nam še kaj več o tebi, saj veš kako smo babe radovedne
< Sporočilo je popravil Pandica -- 4.4.2008 23:44:33 >
|