sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A Zapp - isto mnenje kot ostale, drugace pa vprasi Tinaajo, ona pa A-N-J-A sta eksperti za vozicke Ok ,če ste me že glih omenile bom pa mal pokomentirala Zapp-a z eno besedo poden .Bil je uporaben samo z lupinco,ko pa smo jo nehali uporabljat,smo ga pa po hitrem postopku prodali. Tinaaja bo rekla da si nabavi Buggsterja in še prav ima.Če ne bi zamenjala že 5 vozičkov,bi ga tud jaz 100%kupila,tko pa ga ne upam,ker lahko mojga kap zadene . a bova se tukaj smetili o vozickih moj ne pada vec dol, ampak samo zavije z ocmi in rece: ja ce tako zelis se je ze naucil, da se ne splaca pregovarjat.. po 3 vozickih v 10 mesecih drugace pa .. chicco ima aprila dobro akcijo Ponee xs po 97€.. tud ni svoh marela, dobrih 5kg, ima lok, nakupovalno kosaro, poleze se (ne cist), rocaj je nastavljiv.. buggster pa rules! kako se ze rece - ima vse, kar imajo veliki ampak 2008 model, soncek.si in rutar imata 2007, oz rutar je ukinil prodajo. naj Sonchek komentira, je lepoticka Neli ze stestirala buggsterja Mislim da se je Neli odločila...jah kaj čmo kocka je padla ,sam zdej more pa sam še atija prepričat, da si ga res želi, ker je huuuuuuuddddd ...