jooly
|
Opa, vidm da se je spet bol mal včeri spal . Glede na to, da se je Gruška ene 74 x poslovila, je mogl bit kr napet IZVIRNO SPOROČILO: barika đoli je tud vlka... jeb... te đoli. Najboljš da si še jst nick zamenam - đoli, juli, đuli. odkar je v novem stanovanju pa nima več časa za nas...mogoče je pa ona nova bogatašinja (nikol ne veš, ka se skirva za 2,5 sobnim stanovanjem..vila na Rožniku ) glih mi je kaviar na tla padu k sem tole brala IZVIRNO SPOROČILO: gruška a si napačno barvo izbrala oranža ... ne bi bla mogoče blond? .... zato je skoraj ista cena novega in rabljenega, ker so ti rabljenega hotl predrago prodat .... Al je pa nov brez volana Dajica... tole današnje vreme pa ni blo glih blagoslov za cabrio hišo, ne?? Kako se je to končalo? Upam da ni preveč škode, čeprov je blo v Domžalah kar precej hudo IZVIRNO SPOROČILO: nemrak Ima katera idejo, kako naj jo pripravim, da bo več pojedla???? Nemrak... zakaj misliš da bi mogla več pojest?? Moja je tud dons npr. jedla od 5h zjutraj, ob 6h se je priklopla še enkrat za 1 minuto, potem pa naslednič ob 12.15. Ampak jst zdej enostavno gledam samo na to, da je plenička polulana, pokakana, dete pa zadovoljno. Čmrlji rastejo in verjetno se tud potreba po hrani mal prilagaja starosti, me smo pa še kr na tistih famoznih 3- urah Scuba... tole je pa bla preizkušnja . Kako je zdej s punčko?? Verjetno si tud ti dons precej bolj pozorna na vse, kar ponavadi niti ne preverjaš. Kar mirno, pa bo. Sej je kerlc, bo pa ja eno nevihto pregurala IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna kaj pa midve naju še sedaj niste vpisali mala Larisa 8.11.2007 ob 9.08 težka 3280g in 52cm lp saj me mal emšo daje, ampak a sta se vidve že kdaj javile? ... no, pa dobrodošli Se podpišem in pozdravljam nove člane IZVIRNO SPOROČILO: gruška Se vidimo.... smrk, smrk IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Moja mama je pa danes domov prišla iz bolnišnice ! Yuhey!!!! Pozdrav jo. Pa ne đoli, ampak J O L I (piši kao što govoriš )