gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ej Gruška, a nisi nič file dala v torto...mater si pa res škrta no (hecam se)---vsaj kakšen višnjev nadev al pa skuto..mmmmmm to bi še anglčki jedl (sam če praviš, da so ti celo torto pojedle v šusu, potem je bila ziher ful dobra - packa nam pa tule lušte delaš) A ti povem po pravic .... v torto ne paše sadje, ampak enkrat zadnjič sem zraven ponudila smetano in jagode... zdaj, ko so bile pa punce pri meni, sem dala pa samo smetano, jagode sem pa "pozabila" v hladilniku, ker jaz dojim in jih ne smem, pa sem pozabila, da ne dojijo vse ... tko da, punce naslednjič me spomnite še na jagode... pašejo zraven IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Barika praviš da je Gruška škrta. Prva si tle, pa nam niti kave nisi ponudila. Da ne bi pol o škrtosti No, hvala, da me enkrat nekdo brani... ponavadi me samo "napadate" IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Haha Debeluška hvala za pepelnik, ampak sej bom šla itak ven na čik . Ampak zdej vsaj ne bom dobila od Gruške odgovora naj JI čik v rit vtaknem. Ker tko mi je včeraj pokazala ko sem spraševala kam naj z njim. Pa se mi je kot gostiteljica zasmilila da bi ji še čik v rit vtikala lubica moja, narobe si razumela .... jaz sem pokazala, da ga sebi vtakni IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Gruška še kar ne pozabim tvoje hiške.... hvala, hvala ... IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Gruska, naslednjic pridem pa se jst k tebi na tvojo tortico, a prav? Ja itak .... IZVIRNO SPOROČILO: sonchek spodaj pod torto pa piše: barika kje pa je ajtak? 350 x 350 – 34 KB - jpg www.ringaraja.net Jaz pa WTF..to dela.tle..nič jasnoooo IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Aja..pa gruška se dons ni še nič javla, upam da ni kej užaljena Gruška me je prej klicala in je rekla da je čist užaljena in jezna ker smo ji pojedle skoraj celo torto včeraj .... Sonchek, jaz sem ponavadi samo popoldne in zvečer na RR .... IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Jaz še vedno ne znam delat okvirčkov A mislš tko kot jaz ... .... ko boš na RR me poklič, pa ti razložim..... No, pridem še kaj.....