|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 11:21:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Ti svetujem, da greš pogledat in pol pišeš. Ikea ni glede na robo niti malo podobna Rutarju, še manj pa Diponu. Lesnina se pa tud lahk skrije pred njo. No, sicer pa... idi pogledat pa pol napiši komentarje. Baby center pa nima tu zraven nič, ker tudi js kupujem v Baby centru, ker Ikea ni otroška trgovina! Tam se dobi pohištvo za otroke (otr. soba, previjalna miza, otr. tepihi, zaboji za igrače, posteljnina, dekice, namizne lučke)



Točno tako. In ne vem, zakaj bi kupovala visoko kvalitetno sobo za otroka, ki jo bo imel največ 6 let, potem pa bo potreboval mladinsko sobo? In še nekaj...kot so predhodnice napisale, imaš v Ikei stvari, ki so cenovno resnično nizke, imaš pa tudi takšne, ki so za Ikeeine razmere drage in kvalitetne.

Tudi jaz ti priporočam, da si najprej Ikeo oglej, potem pa boš videla, da si pisala kar fajn neumnosti. Primerjava z Lesnino je pa kot noč in dan. Primerjava z Rutarjem in Dipotom...to pa je žalitev za Ikeo. Že samo besedo Rutar sem težko napisala, katalogov sploh ne prelistam(čeprav prelistam vsako sranje, ki pride v bajto), kaj šele, da bi šla v to trgovin karkoli kupovat.

Ikea je zakon.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 11:24:09   
frutka_
Meni je tudi Ikea zakon! Imajo fajn porihtano logistiko, organizacijo trgovine, spletno stran, trgovina je totalno uporabna strankam (recimo v sobi za dojenje imaš previjalne mize razl. velikosti-za visoke in manjše mamice!), dokaj posrečeno tudi ponaredijo kakšne kos dizajnrskega pohištva.
Zagotovo najboljši kosi pohištva pri njih pa so njihove znane komode, vseh barv in velikosti.
Cene so višje in nižje. Gori kupujem že najmanj 10let pa še enega kosa pohištva nisem nesla nazaj, ker ne bi bilo kaj v redu. Načrti, navodila za uporabo vse je totalno priročno in zapisano za telebane.
Je pa res, da moraš Ikeo živet, ker ima trgovina čisto svoj stil. Tako nakupovanja kot izdelovanja artiklov, ki jih ponujajo.
Tale Šved, ki je lastnik Ikee, pa je najbogatejši evropejec menda. Oziroma je celo med najbogatejšimi zemljani nasploh!



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 11:25:48   
Splet.Ka
No, mi imamo pol stanovanja iz Ikee in to vseh kakovostnih/cenovnih razredov. Dnevno sobo smo kupili boljšo in dražjo, spalnica (omare) pa je skoraj iz lepenke in je bila napol zastonj. Smo vse kupili čisto zavestno, torej za malo denarja manj kakovostno. Po 3 letih omare iz "papirja" še vedno stojijo skupaj (kljub neprestani omari).

Tudi za otroke imam precej uporabnih stvari: stolček antilop, pribor, en kup posodic za hrano, otrokom prilagojeni kozarci, slinčki, lučke, odejice, brisače, tepih, komplet mizica in stolček, pliš (ki je prav za dojenčke, brez gumbkastih prilepljenih oči), dekorativne slike...

Tudi jaz sem opazila, da je bil naš stol na primer v Ikei točno polovico cenejši od identičnega v Lesnini. Pa smo natančno preučili vse letvice in vijake in materiale, da ne bi kaj zgrešili. Enako je z dodatki za stanovanje - lučmi, blazinami, odejami,...

Ikea je res stil...saj veste "Wohnst du noch oder lebst du schon?". Poleg tega so zelo okolju prijazni...kar za kakšne druge omenjene prodajalne pohištva ne morem reči.

No, pa prodajalci v Grazu so tudi super. Jaz sicer znam nemško, bol polomljeno, ampak v največji gužvi so sposobni takoj poskrbeti za vsakega, ki potrebuje pomoč.

Sicer pa je moj nasvet za v Ikeo nasproten od predhodnic: premisli, kaj iščeš, sicer se boš v vsem skupaj izgubila. Jaz ponavadi preverim na spletu, kaj je, koliko stane in ali je v tregovini, v katero grem, na zalogi.

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 11:27:28   
frutka_
Hihihi...marogica meni je Rutar tudi FUJ! Evo, sem napisala.user posted image  V Dipotu še v življenju nisem bila. Z Lesnino pa smo familiarno povezani, ker je nekoč bila Lesnina mojim zakon. Razen gradbenega materiala tam nismo kupili ničesar. Aja, pa jedilo mizo imam od tam. To pa je bilo darilo. Sicer bi jo itak gori kupila!
Zdaj sem z Ikeo okužila še mojo taščico in običajno kar mi2 greva skupaj gor. Ona je tudi čisto nora na švede!user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 11:34:41   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Hihihi...marogica meni je Rutar tudi FUJ!


..in FEJ... da dopolnim to moje zgražanje nad Rutarjem.user posted image

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 12:03:10   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope


za različne cene: ko smo imeli še sit, je bila cena obleke v H&M pri nas nižja kot v Avstriji (če si preračunal iz tolarjev v €) ... tak da cene se razlikujejo glede na kupno moč prebivalstva (ampak ne vem, če imajo Italijani ravno večjo kot Avstrijci ... )



Sicer sem čisto OT, ampak moram komentirat.

zakaj pa zdaj v Gradzu v H&M cena za izdelku piše: AUT: 15 €, SLO: 17€
Menda nimam boljše kupne moči kot austriciji. To nima veze z kupno močjo!!!!

< Sporočilo je popravil ANIME -- 19.3.2008 12:14:02 >


_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 12:09:10   
Splet.Ka
O Rutarju res ni vredno izgubljati besed. Zaradi njihove napake smo v novem stanovanju nekaj mesecev živeli z neuporabno kuhinjo in vsak teden čakali, kdaj bodo pripeljali pravi pult...

Kavč so nam pripeljali raztrgan. Obljubili so nam, da ga bodo zamenjali. Potem se čez kak mesec na vratih pojavijo moški, ki želijo naš kavč odpeljati v Nemčijo na šivanje. user posted image user posted image user posted image

Dobro, da poznam osnovne potrošniške pravice in ključne ljudi, ki jih pomagajo uveljavljati. Tako mi je po nekaj mesecih pregovarjanj, naj kavč le pustimo odpeljati na šivanje (in potem naj jaz ležim na njem? bljak) in podkupovanju z vrednostnimi boni za njihovo trgovino, le uspelo, da so nam pripeljali čisto nov kavč.

No, kako je bilo pa pri Ikei? Ko smo prišli iz Ikee, mi je na tla padel del "papirnate" omare in se polomil. Sem napisala mail, ali se da dobiti samo sprednji del predalnika in koliko stane. Napisala sem, kako mi je padel na tla in je malo počil...odgovorili so mi, naj BREZPLAČNO pridem po kos, ki se je po koji krivdi uničil...in ker smo od daleč, so mi napisali, da mail velja tudi kot bon za kosilo za našo 3 člansko družino.


_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 12:21:33   
Nastya
Ste me pa napadle, kot da sem rekla to in nič drugega..

Jaz sem vas samo vprašala za vaše mnenje o tej trgovini in sem tudi napisala, da bom pač šla tja in bom videla in potem povedala kakšna se mi zdi. In nisem nič obsojala Ikee-je kakšna je in itd..
 
Zaradi mene lahko vsak posameznik kupuje tam kjer hoče oz. kjer mu paše. Jaz npr. sem bila samo 1x v Harvy Normanu, pa ne bom šla več - eni pa tam kupujejo..ja, haloo no..isto pa je tukaj, vsaka stvar je za posameznika.

Hvala za vaše izvirne odgovore in lep dan vam želim !

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 12:23:10   
urška
jaz se strinjam z vsemi ki so ZA ikeo. gor kupim vse. in sploh ne pomislim, da bi šla v kako drugo trgovino karkoli kupit. ker mi je brezveze, ker tam najdem vse. pri nas moram pa po koplanico v kolpa san, po kuhinjo v sveo, pa lesnina je v ljubljani....
je pa res, da je ikea način življenja. in niti pod razno to ni trgovina s cheap in nekvalitetno robo. taka pravila veljajo pri naših trgovcih: mal denarja mal muske. gor pa so poceni stvari mogoče slabše kvalitete vendar tega na pogled sploh ne vidiš. en poceni knjižni regal zgleda čist moderno in kvalitetno in kjut. medtem ko pri nas v akciji prodajajo stvari, ki so že vsaj 10 let iz mode.
moram se pa pohvalit: moja sestrična (sicer živi v kanadi) je dizajner pri ikei.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 12:25:31   
Splet.Ka
Draga Nastya, oprosti, posredovale smo ti samo nekaj svojih izkušenj in mnenj. Upam, da ti bodo pomagaleuser posted image

Saj veš, odločitev, kje boš kupovala, je pa (hvalabogu) tvoja. Svoje vtise pa potem lahko deliš z nami, da nam olajšaš kakšno potrošniško odločitev.

Pa lepo se imej v Ikei...in ne zapravi prevečuser posted image .

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 12:55:23   
urška
sicer so ti punce nalepile že par linkov, tukaj pa je še nekaj slikic za lažjo predstavouser posted image

postelja
user posted image

previjalna (ki jo potem prevekslaš v navadno omaro)
user posted image

slavni antilop stolček
user posted image

še slavnejša mammut mizica in stolčekuser posted image

user posted image
user posted image

rabiš pa še kako lučko
user posted image
user posted image

in posteljnino
user posted image

malo okraskov
user posted image

in igrač
user posted image
user posted image


Upam, da si lažje predstavljaš kako zgleda tam. In če se odločiš ti želim obilo užitkov v brskanju in nakupovanju.


(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 19:56:20   
zvončica sandra
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Drugace punce fenice, ikea se bo baje v roku enga leta odprla blizu Trsta (ene 50km stran)
  

Jap, v kraju Vilesse (nekje 10 km ven iz Gorizie (I)), user posted image Pa mislim da bo že letos, no vsaj tako krožijo govorice.

Sama še nisem bila nikoli v ikei, se pa zelo veselim te v Vilesse, ker bo zares zelo blizu nas. user posted image



Ja kje ste pa to zasledile? user posted image  Sicer bi bilo zelo fajn ker bi Primorci imeli
blizu Ikeo in nebi blo treba v AU hodit.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 20:39:03   
crvicek
Jaz res bomo dobili promorci Ikeo zelo blizu. Odprli naj bi jo letos julija, nekje med Vilessami in Monfalconom.
Jaz tudi obožujem Ikeo in pred štirimi leti, ko sva z mojim opremljala najin domek sva šla kar 3x v Graz, ker je bila takrat najbližja za nas. Pred dvemi leti pa so jo odprli še v Padovi, ki nam je veliko bližja. Je pa zelo fanj, ker si res vse kose poledaš na njihovi spletni strani (cena, dimenzije, material, embalaža, teža, vzdrževanje), tako da midva sva vedno šla iskat že izbrane stvari z že znanimi cenami.
Imajo tudi zelo lep razstavni prostor z vedno novimi idejami in kombinacijami, tako da vedno uživam v Ikei in čez dva dni že kaj spreminjam domauser posted image .
Midva sva kupovala malo dražje stvari in sva super zadovoljna z kvaliteto in dizajnom. Nazadnje sva lani kupila vse za vrt, od vrtnega pohištva do blazin, loncev in dežnika in je zelo lepo, ker sva dobila v isti barvi lesa kot imava leseno teraso iz tropskega lesa. In še full lepše in ceneje kot sva gledala v Sloveniji. Pri nas sploh ne vem kam naj bi šla iskat kakšne dekorativne stvari, ki jih je v Ikei ogromno na izbiro.
Vsako toliko tudi prečekiram njihovo spletno stran, da vidim kaj imajo novega.

In kot so napisale predhodnice, se tudi za opremo otroških sobic dobi zelo lepe stvari, tako da komaj čakam na najinega prvega user posted image .


(odgovor članu zvončica sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 20:41:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Jaz res bomo dobili promorci Ikeo zelo blizu. Odprli naj bi jo letos julija, nekje med Vilessami in Monfalconom.


Uauuuu, a res? Super user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 20:52:25   
Olivija
Midva sva pet let nazaj kupila previjalno mizo v Ikei in edino tam sva dobila točno tako, kot sva si jo zamislila. Previjalna miza se namreč na izi način spremeni v predalnik in ne zavzame veliko prostora. Zdaj po skoraj petletnem previjanju upam, da jo bova kmalu spremenila v predalnik. user posted image

Če pa zdaj pogledam po stanovanju imava pa vse razen kuhinje in jedilne mize iz Ikee.

Ana ima pa krasno kovinsko posteljo, ki jo je možno raztegniti. Klubska miza ima dva predalnika,  ki jih lahko ven potegneš in lahko gostje gor sedijo oz. spraviš noter razno kramo, kavč imajo pralno prevleko, ... res imajo praktične stvari.

< Sporočilo je popravil Olivija -- 19.3.2008 20:53:00 >

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 20:57:11   
SIBI
No, tukaj pa ne morem biti tiho in moram nekaj dodati. Ne želim se hvaliti ampak dati eno primerjavo med trgovinami. Stanovanje imamo zelo veliko in zelo lepo opremljeno. Pohištva sicer nisva kupovala v Ikeji temveč vse druge stvari. Npr. luči za stanovanje bi naju v Rutarju takrat stale starih 250.000sit, v Ikeji sva zanje odštela 50.000sit in sva z njimi super zadovoljna. Prav tako sva kupila vse dodatke za v stanovanje in pa omare za garderobno sobo. Pri tem sva ful veliko privarčevala v primerjavi s cenami kot jih ima en zloglasni Rutar. Prav tako sem za svojega sina kupila posteljnine, odejice, plišaste igračke, tepihe ter luči za sobico in sem z vsemi stvarmi maksimalno zadovoljna. Ja pa tudi stolček za hranjenje sem potem šla kupiti njihov, ker enostavno z našimi finimi in udobnimi Prima Papami nisem imela živcev. Ta stolček je za nas zakon, ker ga imam spucanega v treh sekundah.

No, to bi bilo z moje strani vse pa veselo nakupovanje ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Trgovina Ikeja
19.3.2008 22:03:06   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Aja, ko si pa že enkrat v IKEI, moraš pa it obvezno v Toysrus, ker imajo tud fajne stvari za user posted image


Je to blizu ikee?

Drugače pa sem tudi jaz zadovoljna z atilopom, ja. Edino zdaj ko se tamala uči sama jest, pri strani malo dol leti. Pa ni to nič v primerjavi z nepraktičnim PP.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 7:28:32   
*zoe*
Ja tale trgovinica Toysrus je v Centru West tako kot IKEA, in sicer nasproti Interspara oz. H&Ma , če ti to kaj pomaga. Imajo pa v glavnem igrače, cunjice, tud mal opreme (posteljica, stolčki,....). Čeprav pri meni je IKEA na prvem mestu in bom tam kupila posteljico, previjalno in stolček, tukaj pa najdeš kaj za oblečt za otročke. Saj sem bila do sedaj samo enkrat not, da sem na hitro malo pofirbcala, ampak eni naši prijatelji so pa kar veliko stvari kupili not.

Če si že tam, se splača mal pogledat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 7:36:04   
*zoe*
Kar se pa teh slovenskih pohištvenih trgovcev tiče, je pa res nekaj ali nimam sreče ali pa je res tako slabo. V Rutar tudi pod razne ne grem kupit enega kosa pohištva, ker so me že čisto razočarali, v Harvey Normanu, sta dva moja kolega kupila sedežno in to ne za mal denarja in jim je po enem tednu začela škripat,...., da ne govorim, da jim niso priznali reklamacije in imata še sedaj to klinčevo sedežno doma in se prepirata z njimi. V Dipotu je res sama slaba roba, v Lesnini sem pa sicer dobila kar zadovoljivo posteljo, ampak omare za spalnico - pod kritiko. Kam pa naj potem še grem?

V IKEI smo pa kupili 2 kuhinji, jedlinico, dnevno sobo, študijsko sobo, ene komode, in sedaj sva kupila za v garažo še ene omare 200x80 cm za 39 EUR raznih barv in so zakon. Lahke za sestavit in sploh ni slaba kvaliteta. Pa še kaj bi se našlo in sem popolnoma z vsem zadovoljna, niti ena stvar se še ni "pokvarila" Da o raznih dodatkih rajši ne govorim, ker vsakič komaj privlečem vse v Slo user posted image .

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 8:55:53   
Julija08
Mene pa zanima ali ne obstaja tudi internetna stran v angleščini. Jaz sem se namreč v šoli učila italijansko in znam mogoče 10 nemških besed.

Aja, pa a prodajalci v Grazu znajo kaj slovensko ali angleško?user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 9:17:31   
urška
greš na ikea.com in tam izbereš državo UK in bo v angleščini. na žalost bodo tudi cene v funtih. tko da ti svetujem, da si kasneje poiščeš ta izdelek z iskalnikom na avstrijski  (ali italijanski) strani (tam kjer boš pač kupovala, ker se cene med država razlikujejo. kolikor sem jaz opazila so v ita dražji kot v avstriji. avstrija je pa še vseeno dražja kot nemčija.

aja pa v gradcu najdeš tudi kakega trgovca ki govori slovensko. večina jih pa tudi angleško zelo dobro govori.

< Sporočilo je popravil urška -- 20.3.2008 9:21:18 >

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 9:39:00   
Ketrin
Meni je IKEA odlična trgovina.... Prav sprostim se tam.

Ko sva opremljala stanovanje sva vse detajlle (luči, preproge, dodatke za kopalnico WC kuhinjo, svečke, ogledala, slike, rože....) kupila tam in to BISTVENO ceneje kot pri nas.

Pred dobrim mesecem pa sem kupila stvari za dojenčka: posteljico (je super in tudi stranica se da dol, je nastavljiva na tri višine in potem jo imaš lahko za otroško sedežno), ki je bila 89 EUR, pa tiste koške za igrače, pa brisačke in dekice pa otroško posteljnino (otroški motiv), ki je bila 8 EUR. Pa dve lučki in majhen tepihek pa še par drobnarij...tko da če se mene vpraša se definitivno cenovno splača, pa še izbere je veliko. Da ne govorim, da je trgovina zrihtana v nulo in se ne da primerjati z Rutarjem...mogoče Lesnina na Brdu ji je nabolj blizu, pa še to ne...

Bencina pa tudi ne porabiš toooooolk velik. Mi to vedno izkoristimo za izlet....

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 11:09:23   
tasyo
Meni je Ikea tudi ena zelo fajn trgovina, predvsem tam dobim razne dodatke, ki našo hišico spremenijo v dom... Tega pri nas sploh ni oz. so cene takšne, da dol padeš. Je pa res, da vedno vzamem vse skupaj za izlet. Moram rečt, da do zdaj nisem kupila ničesar, s čimer ne bi bila zadovoljna ali pa bi bilo nikakve kvalitete. Je pa tko, kot so napisale že predhodnice - Ikea ti je všeč, ali pa ti sploh ni. Kupovat grem pa ponavadi po tistem, ko doma pregledam njihov katalog in približno vem, kaj želim. Se moraš pa zvedat, da to ni otroška trgovina.
Tudi jaz sem pred dobrim mesecem kupovala za našo prihajajočo članico, pa sem nabavila posteljnino z otroškimi motivi (žabice, žirafe, neke pikapolonice) po 10 evrov, pa razne dekice - pisane in enobarvne, pa lučke, vrtiljak in podobno - meni se zdi, da imajo tudi otroške opreme kar nekaj...
V glavnem, če ti je njihov stil všeč, se definitivno splača.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Trgovina Ikeja
20.3.2008 12:19:25   
zvončica sandra
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Jaz res bomo dobili promorci Ikeo zelo blizu. Odprli naj bi jo letos julija, nekje med Vilessami in Monfalconom.
Jaz tudi obožujem Ikeo in pred štirimi leti, ko sva z mojim opremljala najin domek sva šla kar 3x v Graz, ker je bila takrat najbližja za nas. Pred dvemi leti pa so jo odprli še v Padovi, ki nam je veliko bližja. Je pa zelo fanj, ker si res vse kose poledaš na njihovi spletni strani (cena, dimenzije, material, embalaža, teža, vzdrževanje), tako da midva sva vedno šla iskat že izbrane stvari z že znanimi cenami.
Imajo tudi zelo lep razstavni prostor z vedno novimi idejami in kombinacijami, tako da vedno uživam v Ikei in čez dva dni že kaj spreminjam domauser posted image .
Midva sva kupovala malo dražje stvari in sva super zadovoljna z kvaliteto in dizajnom. Nazadnje sva lani kupila vse za vrt, od vrtnega pohištva do blazin, loncev in dežnika in je zelo lepo, ker sva dobila v isti barvi lesa kot imava leseno teraso iz tropskega lesa. In še full lepše in ceneje kot sva gledala v Sloveniji. Pri nas sploh ne vem kam naj bi šla iskat kakšne dekorativne stvari, ki jih je v Ikei ogromno na izbiro.
Vsako toliko tudi prečekiram njihovo spletno stran, da vidim kaj imajo novega.

In kot so napisale predhodnice, se tudi za opremo otroških sobic dobi zelo lepe stvari, tako da komaj čakam na najinega prvega user posted image .




Julija praviš ? Saj to bo pa kmalu !!user posted image
Komaj čakam.Verjetno bo odprtje trgovine zapisano tudi na internetni strani?
Sicer pa so Italjani mojstri za jumbo plakate.Se bo hitro zvedlo kdaj bo user posted image  user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Trgovina Ikeja
21.3.2008 16:05:51   
zvončica sandra
No naj vam povem da sva danes s sosedo na internetu zasledili da se ta Ikeina trgovina blizu Gorice odpira šele leta 2010.user posted image  user posted image

(odgovor članu zvončica sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?