Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 15:32:33
|
|
|
|
mami Lea
|
Pa še zelo lepe fotografije so. Nič ne šparajo z barvo kot pri nekaterih privat fotografih. :bravo::bravo: za Pošto Slovenije
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 18:39:17
|
|
|
|
p@tricij@
|
so že imeli v janurju isto to akcijo, in sem dala razviti slikice. čudovite so. res se splača cenovno kot tudi kvalitetno.:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 20:01:14
|
|
|
|
HuAnita
|
že imam kup filmov in CD pripravljen...:bravo:
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 4.2.2005 20:46:51
|
|
|
|
NinaŠ
|
bi pohvalila njihove fotografije, so lepše kot v marsikaterem foto studiu, pa še ful hitro jih dobiš, pa še poštnine ne zaračunajo in so tud cenovno ugodne (že brez akcije) :bravo: jaz jih naročam pri njih preko rač.
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 16:20:48
|
|
|
|
india
|
NinaŠ imaš kak link za naročanje preko računalnika? In kako je potem plačilo? Po povzetju?:miska:
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 17:03:54
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tu imaš link in si programček (digi photo - moder gumb sredi strani, ne moreš zgrešit) downloadaš. Plačilo je po povzetju. http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=96 LP
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 18:08:01
|
|
|
|
india
|
Hvala, porihtano!!! :miska:
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 18:14:59
|
|
|
|
KIRA
|
DIGIFOTO OD ŠIMONKE JE IMEL FORMATA 10:14 IN 10:15 PO 29 SIT. se opravičujem - se ne derem...
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 5.2.2005 18:16:48
|
|
|
|
Primoza
|
Digifot ima še vedno tole akcijo 29 sit, očitno jo je podaljšal. Ta cena je zelo ugodna, pa še hitri so.
|
|
|
|
|
razvihanje slik pri Pošti Slo 6.2.2005 10:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, v dveh dneh dobiš slikve od Digifota. So lepe, edino čudno porezane:ups: Jaz sem se tod lepo trudila, da sem datume napisala 1 cm od roba. Pa so mi skoraj ves datum porezali :((
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.