|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAXI COSI VOZIČEK
12.6.2008 14:00:19   
urska25
Živijo!

JAz sem se odločila za Maxi cosi muro3 in sicer to svetlo modro barvo.Morem rečit da je v živo veliko lepša kot na sliki.Tako da zdaj ga vozim malo po stanovanju in čakam na našega dojenčka.

Jaz sem vzela cel paket,vse v isti barvi,tudi trdo košaro za dojenčka. AMpak tudi Quinnijeva gre gor,ker mi jo je prodajalka ponudila.

(odgovor članu amani)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: MAXI COSI VOZIČEK
14.6.2008 22:42:45   
Anonimen
Veste kaj pa mene zanima ... Tale Mura3 mi je precej simpatičena ... samo po slikah se mi zdi ta športni del dokaj trd in nič kaj prilagodljiv na ležeče stanje, pa me zanima, kako se sedež spravi v ležeči položaj: ali se sdišče premika skupaj s hrbtiščem, se pravi da je vse skupaj fiksno in so v ležečem položaju nogice dvignjene, ali pa se premika hrbtišče ločeno in se dejansko otroka lahko položi v čisto ležeč položaj?
Pa še to: glede varovala me zanima, kako je v praksi, saj ni čisto od strani do strani, ampak je pri krajeh razmak ... a otrok, ko že bolj pokončno sedi nič ne zdrkne skoz?

(odgovor članu urska25)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: MAXI COSI VOZIČEK
15.6.2008 22:01:25   
mayci
Otika, tudi meni je športni del na slikah deloval trd, v živo pa ni tako. Je iz podobnega materiala kot novi Buzz, taka v blago oblečena pena. In še super novica, hrbtišče se nagiba ločeno od sedežnega dela, tako da se ga da spustiti v skoraj popolnoma vodoravni položaj, pa nogice ne štrlijo v zrak.user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: MAXI COSI VOZIČEK
16.6.2008 14:00:38   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image smo zelooooooooooooo zadovoljni! user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: MAXI COSI VOZIČEK
2.7.2008 13:31:27   
African queen
Punce,a je košara nujno potrebna ali gre naslanjalo v čisto vodoraven položaj?

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   maxi cosi mura 3
18.7.2008 18:44:29   
*Najchy*
živjo. uporabnice mure 3, je že v uporabi voziček user posted image ? kko se kej obnese? ste zadovoljne z njim? a košaro ste tud kupile zraven? katero pa- maxi cosi al quinny? kakšne pozitivne in tud negativne stvari bi rada šlišala glede tega vozička? a ga je še katera kupila na hrvaškem? baje da dobiš vrnjen davek in d pride 70 eu bol poceni?

(odgovor članu urska25)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: maxi cosi mura 3
8.8.2008 0:00:13   
Aurea
Živijo, zopet lahko malo poročam:

- začeli smo uporabljati športni del, ker je bejba že več ali manj protestirala v košari (imeli smo rabljeno Dreami - pa HB, saj za dobre 3 mesece je res predrago kupovati novo ;-)

PLUSI
- zadeva super funkcionira - poleže se v čisto ležeč, udoben položaj (meni se zdi, da je res zelo udobno v tem ležati, ker je tako fajn oblazinjeno), če pa želi gledati, nastavim na prvo višino, da je nekje pod kotom 30 stopinj, kar je tudi dobro (tak kot priporočajo tudi proti bruhanju pri dojenčkih)
- položaj: user posted image  gleda proti meni, kasneje pa bomo seveda sedežek obračali kontra
- ogrodje stoji samo, s potegom ročke se čisto poleže, odstranijo se tudi kolesa (primerno za manjše avtomobile),izjemno enostavno se zloži in spet sestavi (samo potegneš gor, pa je)
- ročaj je izredno prijeten za voziti, ravno prav širok in obložen s peno, višina se hitro nastavi
- kolesa (mi imamo Muro 4, ki se mi zdi še stabilnejši) so v celoti vrtljiva (spredaj) dobro vzmetena in zmorejo vsak teren, tudi makadam z globokimi luknjami ;-)
- košarica je dobra, fino je, ker se lahko prilagodi tudi širšemu in daljšemu "tovoru", ki ga prevažaš tako, da se položi zadnja stranica
- strehica je snemljiva in lahko prilagodljiva
- na Muro gre isti senčnik, kot na Buzza (torej dokupiš nastavek od Quinnyja in potem kombiniraš katerokoli marelico od Bebe Conforta, kar je fino, ker imajo pester izbor barv ;-))
- vedno znova pa me navdušuje preprostost uporabe - "klik" sistem, brez kakršnihkoli zadrg, pasov in jermenčkov, torej - user frendly

MINUSI
- ni ravno najlažji voziček na trgu (ampak še vedno lažji od npr. Freestyla in še nekaterih tega ranga) meni se zdi recimo primerljiv z Janejem, s to razliko, da se lahko pri Muri razstavi in zloži vsak del posebej, kar je veliko lažje
- mene v bistvu še najbolj moti ravno strehica - ta je sicer atraktivna in enostavna za premikanje, ampak, kot je bilo že enkrat zapisano, problem je v stranskih "okenčkih", skozi katere lahko v močnem soncu svetloba pride skozi, saj nimajo zastirala (mi ta problem rešimo s plenico); tudi tisti podaljšek iz materiala za anorake bi bil lahko bolj dodelan.

Na koncu naj dodam, da sem prijetno presenečena tudi nad uporabnostjo torbe za previjanje, ki ima veliko funkcionalnih žepkov, sploh tisti spredaj so super (mobitel, ključi..), za črni trak spredaj, ki je potegnjen čez torbo in je namenjen nošenju, se lahko fino zatakne kakšna igračka, ki je potem hitro na razpolago ;-)). Tudi sistem odpiranja z zadrgo je domišljen. Torba se z zgornjo zadrgo lahko pritrdi čez ročaj vozička (jaz jo ponavadi namestim tako, zato mi ostane v košari še dovolj prostora za npr. stvari iz trgovine).  

Glede ugodnega nakupa: sem videla, da jih imajo ravno sedaj v Rutarju v akciji.

No, sedaj pa končujem tole poročilo, sem si rekla, moram malo napisati za tiste, ki rabijo informacije, saj sem si tudi jaz v obdobju kupovanja vozička rada pomagala z informacijami uporabnic.

Vsem, tistim z Muro in tistim brez pa želim veliko prijetnih voženj!

user posted image


 


(odgovor članu *Najchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: MAXI COSI VOZIČEK
11.8.2008 11:29:52   
kaška
Pozdravček, tudi jaz sem se zagrela za Muro 3, ful mi je všeč, vozila sem ga po trgovini gor in gor, sem mi zdi ful stabilen in okreten. Edini pomislek imam glede notranje pene. Ali ima že katera izkušnje s pranjem? Kako je z vpijanjem polite tekočine al pa če te dež dobi?
Sem pa probala na voziček montirat Quinnyevo DREAMI košaro in super paše gor. Prav tako maxi cosi cabrio fix. Všeč mi je pa flamingo slice barva (zelena).

(odgovor članu amani)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?