kaja02
|
pozdravljene so ! še malo pa bo konec prazničnih dni in bo treba spet delat. Mi smo včeraj mel piknik, sem se najedla še za danes, če verjamete , saj mi dans hrana kar diši, sem opazla, da kar naprej nekaj meljem pol se pa sprašujem zakaj se tolk širim jan gaj se popolnoma stinjam s tabo, da skrbi ni nikoli konc, moja gre septembra v šolo pa me že to skrbi kako bo, pa še otroček bo prišel... vedno je kej tudi sam poslušam opazke o tem kdaj bom rodila, mi je danes trgovka rekla, da je mislala da sem že šla rodit, ko me nekaj dni ni bilo v trgovino, sicer pa res zgledam tako kot da bom zdaj zdaj rodila, in če pomislim, da me čaka še 13 tednov kakšna bom šele taktrat, kot en sinji kit andrejaboris- vse najboljše za rojstni dan sem pa imela včeraj zvečer kar nekaj težav z dihanjem, že pri Kaji sem bila zaradi tega hospitalizirana sam konec nosečnosti, sedaj pa se je to začelo že tako zgodaj, mi kar naenkrat ne da več dihat, me brcne pod rebre in tako se začne, no dans pa sam jamram če mi je pa boljš ko dam to iz sebe pa brez zamere še eno vprašanje za vse vas, ki hodite po nakupih v Avstrijo? Sama žicam mojga da bi šla, pa me zanima, kakšna je tam izbira cotk, če so cene kaj bolj ugodne kot pri nas oz. če se mi sploh splača it ?
|