|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
9.4.2008 17:46:29   
matejchi
dojenč verjetno je pa ata mal starejši, a ne?

meni je pa čisto odveč ta preiskava krvi za sladkor,...halo?
sam delo si delajo tile dohtarji...

Erin naslednji pregled 14.5.2008 (bo še enkrat preverira spol, da ni sfalila, čeprav je skor sigurna... o procentih pa ni hotela), pa da še malo v obraz pogleda, hehe pomoje bi mi mogla pa UZ po hrbtu delat, pol bi pa vidla vse bl jasno..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
9.4.2008 19:26:29   
dojenč
matejchi-očka je pa star 26 let,
meni se tudi zdi ta preiskava krvi za sadkor odveč.upravičena se mi zdi le takrat, kadar gre za večjo tveganje.
zdaj pa veselona delo,če se več ne tipkamo, do do3 mejte se
in en velikuser posted image za vas

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
9.4.2008 19:55:17   
naty13
Čer.

Popoldne sem se samo mal na hitro javlala, ker mi mulo ne pusti dolgo tipkati. user posted image  Je pa tudi večerjica pristala že v mojem želodčku. user posted image

Poročilo za prvi dan vrtca je bil zelo lep. user posted image  Naš mali je mal zajokal, ko ga je vzgojiteljica vzela v naročje. Tega jokca je bilo za vsega 5 sekundic. user posted image  Je bil pohvaljen, da je nenormalno jedel. user posted image  ti požeruh mali. user posted image  Je šel tudi brez dude brez problema spat. user posted image user posted image user posted image  Pil je samo s kozarčka, flaške mu niso dali. user posted image user posted image user posted image  Pa še to ima stekleničko na slamco in ne na cucelj. user posted image  Mal je le protestiral, ko je bilo treba notri, ko so bili zunaj. user posted image  Mali bi bil kar zunaj na zrakcu. user posted image user posted image user posted image  Ko pa je pritekel v garderobo za domov, me je pa noro objemal. user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je prav polepšal dan. user posted image user posted image user posted image

Doma sva bila pa mal zunaj, potem sva pa kmalu notri popihala, ker je pihat začel vetrček. user posted image user posted image  Notri je pa itak mal sitkal, ker hoče mulo vse oblezt. Je pravi plezalec. user posted image  Pa še en stroj cunj sva dala skupaj prat. Mi pomaga v stroj zlagat. Ravno je zapiskal, bo treba še žehto obest. user posted image user posted image user posted image  Pol pa še mal kavča ravnat. user posted image

Vas pridem pogledat zutrej. Lepo se imejte in dobro se naspančkajte. Mulčke pa fajn zmatrajte, da ne bo ponoči kakšne nogometne tekme. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
9.4.2008 20:36:35   
sandra123
Midve s hčerko sva bili danes na kontroli pri njenem dr., je že zdrava kot ribica, polna energije, pa jo bom še imela ta teden doma, saj itak ne more na plavalni tečaj; še ušesa smo sprali, je bila ful pridnauser posted image , pa se mi zdi, da zdaj veliko bolje slišiuser posted image ...malo heca...zdaj sva se stuširali, mi je trebušček namazala in gre počasi spat, jaz pa kavč malo poravnat, kot pravi Natyuser posted imageuser posted image user posted image pa itak že v akciji cel dan, zdajle še posebej močno brcata. Jutri grem pa zjutraj na GP in imam MF - upam, da mi kaj razkrijeta...user posted image Lep večer vsem, se jutri tipkamo.

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
9.4.2008 20:43:13   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

iva77 jaz sem najprej tud hotla majčko v tej barvi, kot je tvoja. Pa niso imeli številke user posted image . Potem sem pa rdečo vzela. user posted image  Lušten buši. user posted image  

jest sem si pa glih rdečo želela, pa mi je moj user posted image  to kupil, ampak vseeno pade v oči.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Iva77 super majčka, ki pa je buši user posted image user posted image user posted image

tudi buši JEEEEEE,..............

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Iva77, jaz imam isto majčko, le da je s kratkimi rokavi in piše gor "prideva avgusta", pa lep trebušček imaš.

sej moja je z tankimi naramnicami sam imam spodej še eno majico z dolgimi rokavi user posted image

drage moje user posted image   hvala vsem na lepih besedah user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
9.4.2008 21:36:55   
K_a_t_j_a
naty13 in  Iva77 lepi bušiji!! 
Erin in tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image !! Pa so se nam začeli kazati tudi fantki.user posted image
Buhtlčk tudi tebi user posted image user posted image user posted image za user posted image in za levčka!
gajka kakšna lepa zgodbica tvojega brata in tebe!user posted image Kak je to lepo, ko se otroci zastopijo med sabo.
Arany dobrodošla med user posted image čvekicami! In čestitke za user posted image !! user posted image user posted image user posted image

Tolk ste načvekale v zadnjih dneh, da sem komaj prebirala, za komentarje pa ni blo cajta. Sem spet naredila 2 izpita, tako da imam še samo 3 do diplome. Pa tudi mene mantra neka lenoba in zaspanost, tako da res komaj folgam se učit, hodit na prakso in še kaj pospravit po stanovanju. Danes sem čist out. Sem šla dat  kri in vodo, ker imam v ponedeljek MF. Jo že komaj čakam, ker našega deteca nisma že videla od 31.1. (od NS). Potem sma pa še šla mal v Pikapolonico v CE, pa je bilo nas kar nekaj user posted image notri, ko smo gledale za vozički. Imam pa še eno vprašanje: ali mogoče ve katera kako se kaj obnese voziček Inglesina Zippy?

Midva sma se odločila,da na 3D ne boma šla, boma raje kaj za user posted image kupila, ker morama vse na novo kupit in bo to velik strošek. Pa samo on je zaposlen, hvalabogu da imam jaz plačano prakso in bom tudi jaz lahko kaj kupila.

Lahko noč! user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
9.4.2008 22:11:49   
bella02
Buhtlčk, čestitke za user posted image in za nagrado.
Dojenč, al je znak za spol pri imenu napaka? Sploh ne vem, kako sem opazila, ponavadi še pogledam ne na to.  Tudi midva sva imela prvo pupo pri mojih 24-ih, sicer neplanirano, pa vseeno zaželjeno. Zdaj so minila 4 leta zaradi moje šole in se veselimo drugega user posted image .
Erin, postaraj me na seznamu za eno leto, pa kg popravi na 5+, se počasi nabirajo, ni kaj.
Arany, dobrodošla.
Žanneža, kje se pa ti potepaš, da se nič ne javiš?
Mi smo drugače uredu, mene le precej križ boli. Morda je kriva lega user posted image , pojma nimam. Zdaj mala že spi, user posted image ima večerno rekreacijo, jaz se pa grem stisnit k možeku. Lepo bodite!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
9.4.2008 22:21:15   
Maja T.
Čer!

Komaj zdaj sva prišla iz obiska.

Sayuri evo poročilo iz Rutarja MB:
Imajo Hoco vozičke, veeelila izbira, vedno jih dobiš, je pa treba samo po katalogu naročiti in se čaka cca 1. mesec, v kolikor vozička ni v trgovini. Zdaj je trenutno oranž-črni, ej full je lep, tako po funkcionalnosti, kot barvni kombinaciji. Sem vzela katalog in v kolikor želiš, da ti ga pošljem, mi piši na ZS tvoj naslov.

Naty13 sem te ven spustila iz dobrih želj za današnji pregled user posted image , zato pa user posted image user posted image user posted image za današnji pregled, da je vse ok, razen da je user posted image nižje, zato res raje bolj počivaj...

buhtlček user posted image user posted image user posted image za user posted image in nagrado

Gajka mene tudi dol pritiska, sploh če sem dolgo na nogah, je pa zdaj par dni taki čudni položaj zasedla, da sem spet pogosteje na WC-ju user posted image , pa tak sem se veselila, ko se mi je dvignila

Bambi14 sem danes dobila rezultate in ni sledu o bakterijah, nič mi ni jasno, grem v petek vseeno do G. s temi izvidi, pa da vidimo
Dobrodošla Arany in za user posted image

Nič grem v vodoravni položaj, papa user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
10.4.2008 6:45:26   
naty13
Jutro.

Pa sem danes spet prva. Torej jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mulček še pridno pančka, pa ga bo revčka potrebno zbuditi za v vrtec. user posted image  Potem pa morem skočit do njegove pediatrinje po napotnico, da jo pošljem na Jesenice. Smo bili v torek brez, ker so nas tam naročili in dali datum, pa nobeden ni od nobene napotnice govoril. user posted image user posted image  Pa položnice grem plačat. user posted image user posted image user posted image  Pa še mal v Pikapolonico pofirbcat, mogoče le kaj najdem. Ko ne kupujem plansko vedno kaj najdem. Ko grem pa kaj kupit, pa ne dobim. user posted image user posted image user posted image user posted image

K_a_t_j_a vidim, da ti izpiti kar padajo. user posted image user posted image user posted image user posted image  Si tolk pridna, da me kmal ujameš in verjetno prehitiš, ker sem si jaz za konec pustila težjega. user posted image  Diplomco nam bodo pa mulčki pisal, a neuser posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sandra samo, da ste tudi vi zdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image   Je pa težko počivat, ko imaš že doma otročke. Ja pa si bo treba kar izborit počitek. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem našga mulčka zbudit. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
10.4.2008 8:05:15   
gajka
Dobro jutro!

naty13 - ti boš dobila pa pri nas kmalu naziv ''kraljica kuhanja user posted image ''! user posted image  Bom pa še jaz dodala ene sveže pečene maslene rogljičke in to take, polnjene s čokolado! Njami! user posted image  se moramo razvajat!

Katja - pridna si, ni kaj! user posted image  Še tako naprej, pa nam boš kmalu napisala, da si že diplomirala! Aja, za te vozičke pa prvič slišim. user posted image

Arany - dobrodošla! In pa user posted image  za user posted image !

buhtlčk - user posted image  za user posted image ! Ja, so se naši user posted image  začeli opogumljat in kazat, da user posted image  le ne bodo tako samevale.

dojenč - jaz se ne počutim prav nič stara za 1. user posted image . Vsaka zase najbolje ve, kdaj ji ustreza. Meni je pri 21. letih po glavi hodilo vse kaj drugega kot pa otroci. Zdaj pa sva se z user posted image  odločila, da je pravi čas in nama je k sreči tudi precej hitro ratalo.

Maja T. - meni je k sreči to tiščanje navzdol včeraj popustilo, je ostal pa blazno neprijeten občutek tam spodaj. Vse me namreč boli kot da bi na ful neudobnem in trdem sedežu prekolesarila 100 km! Pa user posted image  za veliko boljše izvide!

Seveda pa danes držimo pesti za vse današnje preglede: user posted image  user posted image
10.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - betty MF
10.4. - andrejaboris MF
10.4. - Lana777 MF
10.4. - sandra123
MF

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
10.4.2008 8:45:12   
dojenč
jutro.pravkar sem v službno prisla pojedla jogurt, in krof, sedaj pa hvala zauser posted image bom pa še jaz vseen skočla po eno tapravo.
ERIN.LAHKO ME DAŠ NA SEZNAM ZA PREGLED 17.5..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
10.4.2008 8:58:13   
buhtlčk
hvala vsem za čestitke :)

ja pri nas je blo splošno mnenje familije, da bo punčka, jst sm pa ''vedla'' da bo fant. čeprav mi koža še zmerej cveti (tolk o ''znakih'' spola). Je ena kolegica dala zanimiv opis, da je kot da gnije od znotraj. Ja če ne v puberteti pa zdej.

Dojenč ene smo mal starejš od tebe ja hahaha. Avgusta bom še zmer sicer 31, sam jesen bom pa že 32. Me nis nč užalila. Sam men se pa zdijo 21 letnice še ful mlade, pač odvisno od perspektive, od kod gledaš. Pri tvojih letih se mi valda niso zdele :) Razlog je pa, da najprej morš dobrga bodočga očija najt, drgač ni najboljš otrok met. Pa pri tvojih letih sem bla bl mnenja, da sploh ne bom mela otrok. Plus sem bla na faksu, stanvala pri mamici, brez dohodkov razen štipendije. Pa mela sama s sabo preveč dela, po mojem mnenju totalno nezrela za otroka (pa s tem ne mislim ''mlada pa neumna'').

zdej pa delat, mi tud mal motivacije primanjkuje...

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
10.4.2008 8:58:51   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image  Se pridružujem klubu zaspank in lenuščkov user posted image . Se tudi meni zadnje dni nič kaj ne da user posted image . Komajda, da posesam in cune sproti zlikam user posted image .

MajaT hvala za tvoje poročilo o vozičkih. SEm ful vesela user posted image . Sploh ne vem, zakaj v LJ tako komplicirajo user posted image . Vse ostalo sem ti na ZS napisala. user posted image  Res si zlata punca user posted image

dojenč sama sem imela pri 21. letih za razmišljat o faksu user posted image . Sem človek ziheraške sorte in sem hotela imeti vse tipi topi prej uštimano.user posted image TAko sem zaključila faks, se zaposlila, s fantom (kasneje možem) sva si uredila stanovanje, uživala še nekaj let, pri 25 sva se poročila, nato pa malce začela razmišljat o otročkih. In potem se je zgodilo to, kar nisva niti potiho pričakovala - najprej en SS, nato pa dve leti tekanja po klinikah in ugotavljanje neplodnosti. Vseeno sem zanosila po naravni poti in pri 28 letih rodila prvega otroka. user posted image  V drugo sva mislila, da bo šlo prej, zato sva kar takoj po porodu začela delati na drugem otročku. OStalo je pri željah in zopet tekanje od vrat do vrat. Stanje pri naju se je poslabšalo (glede plodnosti) in preostala nama je le umetna oploditev. Ker so čakalne vrste bile dolge, sva se odločila, da plačava, da čimprej prideva na vrsto. Vseeno so meseci kar leteli. PA prvič ni uspelo user posted image ... Hvala Bogu je drugič in evo nas zdajle user posted image . Pri 32. letih bom drugič mamica. In se mi zdi, da sodim med "mlade" user posted image .

naty bravo za tvojega korenjaka user posted image user posted image . Vidiš, kako nas otročki včasih presenetijo in smo lahko res ponosni nanje. user posted image  Mali je užival v vrtcu in tako si tudi ti lahko srečna in zadovoljna. user posted image  Držim pesti, da bo sedaj zdrav in da ne bo takoj kaj pokasiral v vrtcu. user posted image

Danes bo pa gneča pri ginekologih, glede na to, koliko vas ima preglede user posted image . Lepo opravite vse po vrsti in ne pozabit poročat user posted image . Bodite vzgled šefici Erin, da se bo kaj naučila od vas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
10.4.2008 9:09:59   
Arany
Dobro jutro!

Najprej se vsem zahvaljujem za dobrodošlico. Res ste super punce user posted image !

Uspešno sem prestala glukozni test. Sandra123 res ni ta preiskava nič groznega. Še najbolj nadležno pri vsej stvari je tisto 1-urno čakanje v čakalnici. Sicer pa, samo da je vse vredu in da lahko še naprej uživam v sladkarijah user posted image (dokler ne bo postala problem teža user posted image ).

Naty hvala za user posted image , tebi gajka pa za rogljičke. Je prav pasalo! user posted image

Toliko zaenkrat, zdaj pa šibam še k zobarju user posted image !

Držte se, vse ki imate danes preglede pa dobro opravite user posted image !

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
10.4.2008 9:13:27   
sandra123
Jutro, souser posted image , evo nas s pregleda.
Kri še vedno malo slabša, urin super - zgleda, da mi otročka pritiskata na mehur in so zato pogosti obiski wc-ja. Mi je G zmerila MV, je normalno vse tam doliuser posted image . Kar se pa MF tiče...spolov nismo videli, oba ležita trenutno prečno, kontra, sta oba zdrava, velika, skratka vse ok.
B ima že 390gramov, A pa 360gramov. Sta bila pa ful živahna, sta mi pomahala, igrata se s popkovinouser posted image , obrazek sta zakrivala z rokami, skratka komedije... Ker se je slabo videlo, me je naročila še na MF v Bolnišnico, kjer mi bodo izmerili tudi pretoke med popkovinama user posted image user posted image in menoj, zaradi izključitve preeklampsije. Skratka...sedaj sta oba spola neznanka, jaz pa še vedno v dvomihuser posted image .
Erin, za evidenco, naslednji pregled imam 14.5.08.

Aja, sem pozabila napisati, da sem G vprašala še za mnenje glede 3D UZ, pa mi je rekla, da super, ker bom šla, da je to zelo dobrodošlo predvsem, kadar so user posted image user posted image na poti, pa še dr.Levakovo pozna in mi jo je zelo pohvalila... Sicer si pa sploh ne morete predstavljati, kako težko je dobro gin. oz. morfološko obdelati user posted image user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 10.4.2008 9:20:48 >

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
10.4.2008 9:14:09   
dojenč
buhtlčk-sayuri-
SAJ PA STAROST 30 ŠE SPLOH NI STARA,SEVEDAste še tudi ve mlade.vendar rečem z več izkušnjami,
a veš kolko sem se namučila da sem dobila user posted image .
če  mi verjamete ali ne sem se zanj trudila 5 let, pa nisem izgubila upanja, in ko sem po 5 letih ugotovila da sem se zmeraj noro zaljubljena vanj, sem vedela da je on tisti tapravi, ko pa sem zvedela da sem user posted image , pa sploh nisem mogla verjeti,bila sem tako presrečna z user posted image  vred.ker sem prej sicer imela neke ginekološke probleme, pa zaščite tud nisem imela nikoli a se na srečo  prej nikoli ni prijelo, pa sem mislila da ne bom nikoli SREČKA NOSEČKA.SEDAJ PA SEM NAJBOLJ SREČNA NOSEČKA NA SVETU Z VAMI VRED

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
10.4.2008 9:14:56   
dojenč
SEDAJ PA GREM POGLEDAT ČE SEM NAREDILA IZPIT,TAK DOLGO ZAVLAČUJEJO S TEMI OCENAMIuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.4.2008 9:31:26   
gajka
dojenč - zdaj pa meni nekaj ni jasno. Včeraj si napisala, da si stara 21 let, danes pa, da se že 5 let trudiš zanosit? Torej, če sem prav razumela in moja matematika deluje pravilno, se trudiš zanosit od svojega 16. leta dalje?!? user posted image Pa nekako mi tvoji izjavi:
če  mi verjamete ali ne sem se zanj trudila 5 let, pa nisem izgubila upanja,

in
pa zaščite tud nisem imela nikoli a se na srečo  prej nikoli ni prijelo

ne gresta skupaj. Pa brez zamere!

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.4.2008 9:34:37 >

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.4.2008 9:38:46   
Anonimen
Pozdravček user posted image !!!

Držim pesti za vse, ki imate danes pregled in me prav zanima kakšno bo končno stanje user posted image /user posted image na našem seznamu?! Imam občutek, da so se naši user posted image v zadnjih dneh kar opogumili in se user posted image ne dajo. Bodo menda kar ujeli punce po številu. Se je verjetno pokazalo malo user posted image tekmovalnosti.

Arany - dobrodošlica med avgustovske user posted image tudi z moje strani user posted image !!! Si pa tudi iz naših CE krajev, se bomo verjetno še kdaj kje srečali?! Saj si iz CE oz. okolice ali boš samo rodila v CE?

Kaj pa je sedaj s srečanjem? Očitno res ni nobenega interesa, glede na to, da se na ponovno začeto temo izpred dveh dni ni nobena odzvala?! Ni bilo nobenega komentarja, predloga, popravka,.....???

(odgovor članu dojenč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.4.2008 9:47:28   
dojenč
HJA, TO PA JE TO KER SEM V SLUŽBI IMAM DELO PA ŠE SE ZABAVAM Z VAMI.
BUHTLČK JE PREJ OMENILA, GLEDE NA MOJO TEMO, DA MORAŠ NAJPREJ DOBREGA OČIJA NAJT.seveda, saj otroka valda nemorš imet kar tako z nekomuser posted image
pol pa sem hotela pojasniti, da sem jaz zagotovo našla ta pravega za vlogo očija, saj sem se za tega fanta borila celih 5 let(prej sva bila prijatelja)nato pa so se stvari obrnile pa sva postala par,se preselila k njemu, in nepričakovano user posted image

seveda sem pa imela tudi jaz fanta, in meduser posted image , nisem nikoli imela dobene zaščite, in  prej nisem z dobenim fantom zanosila.
IMELA SEM TUDI NEKE GIN.TEŽAVE, TAKO DA MI JE SAM G.REKEL, DA NEVE KAKO BO KAJ Z MOJO PLODNOSTJO,
user posted image  SE NISEM NAČRTOVALA(čeprav sem si ga potihoma želela)sem rekla da bom malo še počakala, ampak mi očitno ni ratalouser posted image
no sedaj pa imam kar sem si že kot 16 letna punca želela-svojo ljubezen in najinegauser posted image , ki ga že nestrpno pričakujeva.

SEM SPET ZAKOMPLICIRALA, HAuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.4.2008 9:47:48   
Krysia
En lep pozdravček po dogem času.

Vidim, da se nam, še kar pridružujejo nove - lepo, lepo.  Arany, dobrodošla in user posted image user posted image

Jaz sem imela tako gužvo v službi, da sem vas komaj uspela prebrat. poleg tega se me nekaj loteva - grlo me boli, pa glava ... pa se probam izogibat lekadolu, ampak zadnjič sem pa morala enega vzeti, ker ni blo več za nikamor. Skratka, čez vikend sem spremljala dijake na eno tekmovanje in je bilo ful naporno, ta teden smo odpisali teste (zdej imam pa en kup testov na mizi za pregledat user posted image ). Upam, da se bo stanje malo umirilo, ker moj user posted image že kar precej protestira, potem pa mene vse boli ...

Vam sploh nisem utegnila sporočit, da končno in čisto zares čutim brcike in to kar konkretne user posted image

Tejkaz, kar se tiče piknika, se jaz strinjam - v bistvu mi je vseeno ali je sobota ali nedelja, mogoče malo prednosti za soboto, ampak pridem pa tudi v nedeljo. Mi je tudi vseeno al gremo na torico in pijačo al pa če imamo pravi piknik. Pa upam, da bo maja kaj lepše vreme user posted image Ostale, kaj je zdaj, boste dodale kašen svoj komentar glede našega srečanja ali ne?

Dojenč, jaz se pridružujem Zoji Miši in Buhtelčk: pri 21 sploh še nisem poznala svojega sedanjega moža, delala sem faks (in to ful dolgo). Potem sem spoznala svojega user posted image , pa sva se po 7 letih poročila, pa ni takoj ratalo naredit user posted image , potem si pa pač že "star". user posted image Mah, načeloma se sama sebi ne zdim stara. Se mi zdi, da je zdaj ravno primeren čas za to. Sicer sem vedno hotela imet tri user posted image , tako da bova morala naslednjič user posted image user posted image naštimat, al pa zelo hitro it spet v akcijo user posted image . Drugač mi je pa tud moja G rekla, da sploh ni krize in da se itak starost, ko rodiš 1. otroka zvišuje ... tako da sem čist povprečna user posted image . Občudujem pša vse tiste, ki še hodijo v šolo in so se odločile za user posted image . Punce, čestitke. user posted image user posted image

Aja, K_a_t_j_a: ti si pa res neverjetna, boš kar diplomirala še pred porodom user posted image . Res čestitke in moram priznat, da si sploh ne predstavljam, da bi zdaj študirala ... sem tako crknjena, da še jaz komaj učim druge user posted image
Tako, da se na tem mestu pridružujem vsem tistim, ki se vam ne da več v službo ... ampak, če je treba, je pač trebga. In če se Gajka lahko vozi ful daleč, bom tudi jaz s svojimi 80 km na dan (40 v eno stran) zmogla, a ne?

Joj, spet je cel roman. Pa vedno rečem, da se bom pogosteje oglašala, ampak mi nekako ne rata. Se bom trudila še naprej user posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.4.2008 9:49:33   
gajka
dojenč - moja napaka. Sem še enkrat prebrala tvojo izjavo in ugotovila, da si se za svojega user posted image  borila 5 let.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
10.4.2008 9:58:56   
gajka
Pa glede srečanja sem jaz že napisala, da je meni načeloma vseeno, a piknik ali tortica. Prav tako tudi ali v soboto ali nedeljo, no, mogoče se malo bolj nagibam k soboti popoldan. Najbolje določit kraj in datum, pa se bo potem odvijalo od tam naprej. Drugače pa lahko tudi kaka bolj lokalna srečanja izvedemo. Vem, da je bilo že enkrat nekaj govora o tortici v MB (bi se pridružila, ampak pod pogojem, da je to po službi, razen, če je v centru, potem lahko tudi malo skočim iz pisarne), pa očitno bi se kako srečanje v Celju tudi obneslo (je kar nekaj avgustovk iz Celja in okolice)... Kar pa se lokacije našega ''glavnega'' srečanja tiče, pa mislim, da je še vseeno najlažje, če je nekje v okolici LJ, ker je še vedno to nekje najbolj na sredini med vsemi, pa še dobre povezave so do tja.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.4.2008 10:00:57   
dojenč
gajka-JAZ PA SEM TAK BUTASTO NAPISALA,MA, GLAVNO DA SE RAZUMEMO IN IMAMOuser posted image .
ME PA VESELI DA JE DANES NA PTUJU SONČEK IN TOLO
KAKO KAŽE PRI VAS

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.4.2008 10:24:40   
Maja T.
Hallo  user posted image !

Sayuri ni problema, danes verjetno ne bom utegnila iti na pošto, ker imava registracijo za moj mali avtek, jutri pa sigurno dam na pošto. user posted image

Naty13 user posted image , njami, njami...dobro ti to kuhaš user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image za tvojo princesko. Tvoja user posted image user posted image pa sta malo žleht, da ti ne pokažeta spola user posted image user posted image user posted image

Katja si pa res pridna user posted image , daj pošlji še meni malo delodiša preko RR, mogoče bo kakšni učinek user posted image , perilo me čaka za likat user posted image

Dojenč, verjetno sem tak najstarejša med avgustovkami in je to moja 1. user posted image .
Jaz sem v tistih letih bila na faksu, pa po svetu smo se potepali, pa čagali smo, vmes sem bila tudi sama..., služba, ko hočeš nekaj dokazati in šele zdaj cca 4 leta nazaj bi zase lahko rekla, da sem polno odgovorna zrela ženska in se čutim doraslo ter sem/sva si vse porihtala, da lahko z največjim veseljem pričakujemo zelo zaželenega user posted image . Nekako so mi vcepili, prvo štalca, pol pa kravca user posted image .
Za nič na svetu ne bi naredila drugače kot sem, in mi je super, super super, da sem dala v pravem pomenu študentska leta skozi.
Danes cenim samo to, da ko pride vikend, sem presrečna, da se v trenerki vležem zraven svojega moža ob TV in uživava v harmoniji v najinem gnezdecu, zdaj pa ko pride še user posted image , pa ne morem opisati notranjega mira, nežnosti in sreče, ki je med nama/nami.
Tako kot si se ti odločila je popolnoma ok, vsak zase najboljše ve, kaj je zanj prav user posted image user posted image user posted image , uh sem se razpisalauser posted image

krysia user posted image user posted image user posted image za brcike

Glede piknika: meni je načeloma vseeno ali user posted image in user posted image , ali pravi piknik, ker bi midva prišla samo malo pozdravit in potem naprej na Gorenjsko k bratu. Jaz imam kar težavo sedeti dalj časa v avtu, zaradi tega bi vse skupaj naredila eno pot - piknik in brat. Že ko sva šla v A. mi je bila prava muka, pa je nam iz MB dosti bližje.
Aja, meni bi pasala bolj sobota

Lep sonček vam želim user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!