Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Priznam da sem se do sedaj res samo enkrat oglasila, ampak ... Saj veste služba, tamali, ki ga je ena sama energija, pa še kaj je treba doma nardit, zvečer sem pa kot cunja, sam za v posteljo. Trenutno sem na dopustu, verjetno bom pa kar z bolniško še pokombinirala in ostala do nadaljnega doma. Sem pa redno spremljala kaj se dogaja tukaj, da ja ne bi kaj zamudila
.
, samo spol skrbno skriva, prestala sem tudi že test za sladkor (če sem pa že v letih
)- grrr, ogabno, na sreči je vse v redu.
, 33 let, +7 kg.
. Zdaj pa šibam, ker je začel dež, jaz pa cunje na balkonu
.
. Je super, ker si vedno lahko nekaj zmislim, saj nama vse naredi malo ceneje, kot je v trgovini. Pa še posteljnino za posteljico imava na strani. Jo bova vzela ko bo prišel voziček. Naj bi že ta teden. Pa majčko sem tudi naročila pri Mojci in sicer telirano M, ko bo prispela vam pošljem slikco.
.
peče enkrat na teden
.
, saj ne upam niti več kg povedat
. Pomojem mi trenutno niti ne bodo prav, samo jaz računam po porodu, da shujšam in jih bom potem brez problema nosila
? MOj
, uf ko to ne maram, a ve mate čisto kožo?
JAz sem danes kot tole vreme
Sem imela do zdajle obiske in sem se malce načvekala