Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
poje samo banano. Probala sem ji te mlečne kaše pa zacne kar jokat ker ji ne pasejo. Kupila sem ji frutka pa je jedla in jo je zraven sililo na bruhanje. Sem mislila da se tako pac paci In pol je slo vse res ven. Korencka tudi ne mara se in cvetace. Babi ji hoce dati baby piskote pa se mi zdi da to se ni vredu Ker niti osnovne hrane se ne sprejme Sladkor imajo pa itak vsi skoraj radi. Samo banano fino prebavi. A je to dovolj za 5 mesec in pol. Sploh ne v vem kako naj jo navajam. Pol pa se okolica druzina mal name pritiska Da pri sosedu pa dojencek mlajsi od nase ze vse je... Ja silit jo ne morem. saj pomoje dokler pridobiva na kilaži ni nic narobe. A je tako. Ali ne. Kaksen predlog Kako je bilo z 
?
. Se pol manj sekiram Kot ste ze omenile vsak dojencek je razlicen Eni odpirajo usta drugi pa pac ne se A ne Sej glede na to da se nima 6 mesecov ni nic narobe ce pac samo mlekec papca in ji kaksen dan nic ne dam za probat. A ste ve vsak dan nekaj dale dojenckom za pokusit ali tudi kaksen dan ne