|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vplivi hrane, ki jo zaužije doječa mati n 5.2.2005 22:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroka napenjajo (se kremži, izpušča pline,... in nas ponoči ne pusti spati ;-): - stročnice - čebula - citrusi - hruške - delno ananas in kivi - gazirane pijače - več kot pol litra mleka na dan - jedrca (orehi, lešniki, kikirikiji,...) To velja tudi za vse izdelke iz naštetega: čaje, kompote, marmelade, štrudelj,...). Priporoča se več izdelkov iz predelanega - fermentiranega mleka (skuta, jogurt, sir,...). Po enem mesecu se lahko začne preko materinega mleka dojenčka navajat na omenjeno hrano, vendar izredno po malem in najprej s hrano, ki ima nežnejši učinke, npr. mandarine ali orehi. :sloncek:
|
|
|
|
|
Vplivi hrane, ki jo zaužije doječa mati n 6.2.2005 9:36:44
|
|
|
|
malika
|
Orehi imajo nežen učinek? Mojemu želodcu se ne zdi ravno tako :zmeden2:
|
|
|
|
|
Vplivi hrane, ki jo zaužije doječa mati n 6.2.2005 20:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem jaz:zmeden2:...jaz sem to precitala in zapisala tukaj:ups: lp:rozica:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj je rožnati šum in kako otroku pomaga z...Za uspavanje otrok se starši poslužujemo različnih trikov. Eden najbolj priljubljenih načinov je uporaba metode »belega ...
Najlepša imena leta 2025Katera imena so bila v letu 2025 med slovenskimi starši najbolj priljubljena? Še vedno kraljujeta Ema in Luka, vse bolj ...
Zadnje s foruma
Starostna razlikaninolaKoliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokomaEno leto (
10%)

Dve leti (
41%)

Tri leta (
38%)

Več (
12%)
Število vseh glasov: 112Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!