Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Včeraj popoldan sva bila na pregledu pri pediatru. Kliničnih znakov, razen smrkanja in pokašljevanja ni. Napotil naju je v laboratorij. Krvna slika pa
. Povečani levkociti, CRP, hemoglobin le 114 (sp. meja 120)... Očitno se je vse skupaj začelo razvijati v nekaj več. Sicer iz krvne slike ni mogel točno videti ali gre za ponovno virozo ali pa je šlo naprej v bakterijsko okužbo. Kljub vsemu sva dobila AB Zinnat. Ponoči sem ga morala dvakrat celega preoblečt, ker se je prepotil. Sedajle pa se tamle igra in je prav priden. Vročine zaenkrat ni. Izgleda, da je AB prijel in je P pravilno predvideval. Ker, če bi šlo le za virozo verjetno AB ne bi nič pomagal. 
, ostalim pa naj povem, da sem ponovno srečka nosečka. Rodila bom enkrat maja. NS imam naslednji teden, takrat bom vedela kaj več. Mi je pa slabo, vrti se mi ,na splošno sem tako slaba kot že dolgo ne. Pa saj bo tudi to minilo, upam da kmalu.
.
upam, da bo prišlo tudi to na vrsto...
, bomo lahko delali na babyu nazaj. Žal baby ne bo majski mogoče pa bo kaj avgusta ali bolj pozno.
Zdej ko sem začela razmišljat, me vedno bolj skrbi vse skup
vendar nama enostavno ne rata. Mogoče po novem letu ko se bomo selili in bo manj skrbi.