NiLe
|
Ojla čveke ... z zadnjimi močmi sem se privlekla za mašino ... joj, kako bi bilo fino, da bi imela en laptop in bi v postelji brala in pisala, tako pa sedim za tole mašino in sem še bolj polomljena . Uf, danes je bil spet pester dan, jutri nas čakata dva piknika, v nedeljo pa gasa v Gardaland. Novopečena; ja, gremo v lastni režiji ... dragi je naredil okviren plan, upam, da bo fino in da bosta starejša2 uživala. Jabolko; pri vas pa res dogaja ... držim pesti, da ste pocajtali tavečjega in da čimprej dobiš novo pralno mašino. LP; tvoj Tomažek ima pa lepo težo , pa končno ste dobili prvo pikico ... Trnuljčica; hvala za razlago o revmi ... upam, da je RES samo utrujenost in da so bolečine samo prehodne. Iii, kako fajn, da so ti povrnili evrčke. Sedaj jih pa fajn zapravi Srečka; tvoje poste tako z užitkom berem - kot je dejala Jabolko - komot bi se preživljala s pisanjem. Danes me je najbolj nasmejala izjava, da te Iza kliče z zvončkom .. he, he. Jo@n; hvala za linke. Sem danes mislila nate, ko sem se basala s piškotki, ki si jih prinesla na srečanje v mostec. Me je sestrica razveselila z eno škatlo res enkratnih piškotov .... mnjamiiii Upam, da vas uspem jutri kaj prebrati in pokomentirati... če boste pa naslednje dneve tako aktivne kot ste bile danes, pa dvomim, da vas bom sfolgala prebrati za nazaj . Leeep viiiikeeeend !