Roberta69
|
Srečka, a kar ceniš . Nisva bila v Šiški, ampak v Mostah in pediatrinja ni glih za pošinfat (je pa ne bi kovala v zvezde), se pa pač vidi, da gre vse bolj ali manj po tekočem traku. Fizioterapevtk je pa zelo malo (danes sem govorila z njo in po telefonu je slišati, kot da ona rabi fizioterapijo, ne me narobe razumet, sej nočem biti nesramna, ampak ji je šlo vse tako zeloooooo počasi ), zato moraš kar malce "težit", da škratku naklonijo kakšno dodatno urico telovadbe. Kakšno je pa zdravstveno stanje (nisem najbolj na tekočem)? A kej filme dol vlečete? Od kod pa? V bistvu me zanimajo predvsem podnapisi, ker je danes omenil, da bi morda kdaj pogledal kakšen film in sem bila zelo , ker človek v kinu, skoraj da nikoli ni bil, na TV-ju pa si ogleda le dnevnik, kakšen dokumentarec in zelo redko delček kakšnega čist strange filma (od kje mu tak okus ?????), da se jaz ful pizdim zraven. No, in proces s podnapisi mi ni glih znan. Sem nekaj zdajle na netu čekirala, pa mi ni čist potegnilo. Če kakšna to obvlada in se ji da postopek opisat, bom vesela, drugače se bom pa že znašla (včasih sem ful rada po netu brskala, zdaj mi pa večkrat preprosto zmanjka cajta). IZVIRNO SPOROČILO: simvir Jaz sem ti že zadnjič na Gradu govorila, da se naš mali prijema za svoje bogastvo, sedaj skoraj med vsakim previjanjem roka tja zahaja . Ja to je samo potrdilo tisto, o čemer smo govorile: VSI SO ISTI! Sem se glih danes na to spomnila... in malce za tem pogledam mojega in kaj počne , pa drugač ni runkel varianta - pred TV pa pir v roke - ampak tukaj izgleda res eden drugemu družbo delajo .
|