Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ideje za prvoaprilske potegavščine 1.4.2008 15:11:10
nejcko
Jaz sem izkoristila kar odločbo o dohodnini, in ko je desc domov prišel, sem mu povedala, da sem dobila odločbi in da imam ful za plačat (povedala sem znesek, ki ga bom dobila nazaj). Revež se je akr vsedel, enga prižgal in začel razglabljat, kako je to možno, pa če sem med letom res tako malo plačala, pa če sem preverila, če se niso kaj zmotili ...
Potem sem mu pa na uho zašepetala - 1. april, tok nazaj dobim
RE: Ideje za prvoaprilske potegavščine 1.4.2008 16:03:13
piščanc
zjutraj je eden eno potegnil, da je šla plačat na bencinsko, ker je on kao denarnico pozabil...ta je bila kar kruta. vsem na črpalki se je reva zasmilila.
RE: Ideje za prvoaprilske potegavščine 1.4.2008 16:10:24
Anonimen
sodelavki sem rekla, da jo pri vratarju nek moški išče in da je vratar ne more dobit, pa je mene klical. Je šla že skoraj dol.
Sm si jo sposodla(foro) pa šefa na recepcijo poslala da ga nekdo čaka , tajnici pa nč jasnu . Jst pa umiram od smeha No saj zdaj se tud on smeje....pa grozi da mi bo plačo zmanjšal