Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Joj mene.....dobila sem tako hude hemoroide, da še komaj na nogah stojim. Na splošno sem jim zelo podvržena, tako, da se mi pojavijo že ob vsakem manjšem stresu ali nepravilni prehrani. Uporabljam mazilo Tea tree od Justa, ki mi je doslej vedno pomagalo, vendar tokrat gre najbrž za zelo hude, ker mi ne pomaga nič. Pa še tamali je dobil vročino, toži, da ga boli grlo, pa nogice, pa trebušček.....srčno upam, da se ne nalezem. 
tejci, tvoj otročiček je pa že kar velik. Naš je bil na zadnjem pregledu skoraj 400 gr težek. Torej dobila bosta fantka....super, verjetno vaju kar razganja od veselja,a?
za boljši začetek dneva? Jaz sem jo pravkar in zraven sem še pojedla en lep kos sladkega, ki sem ga spekla. Ma sem pridna!
. Kar se pa tiče morfologije, jst jo mam 13.8., takrat bom v 22 tednu...jst sm misnla da to delajo prej. No ampak, dejmo verjet doktorjem. V petek mam pregled za sladkorno bolezen - sm si kr dovolila mami prosit da gre z mano, ker mi je najbolš motivacija k bom pila tisto pocukrano sranje (se opravičujem na izrazu -ampak si ne predstavlam popil pol litra presladke stvari, da ne bruham)....tko da držte pesti, da nimam povečanga sladkorja.
z dobbrimi novicami ... rezultati AC so OK ne morem vam povedat kako zelo sem vesela jupi