Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

imava namen kupit album, kjer bova spravila spominčke najinega
  imava namen kupit album, kjer bova spravila spominčke najinega  . Na trgu pa je cela poplava raznoraznih albumov. Nikjer pa mi ni uspelo videt celega albuma v živo, ker so ponavadi skrbno zapakirani, na internetu pa je prikazanih par strani in konec. Katere albume ste si izbrale in kaj lahko vanj vse prilepite? Kar sem na hitro videla je bilo, da v nekatrih je prostor za zapestnico iz porodnišnice v drugih pa ne. Po eni strani bi ga najraje kar sama naredila.
 . Na trgu pa je cela poplava raznoraznih albumov. Nikjer pa mi ni uspelo videt celega albuma v živo, ker so ponavadi skrbno zapakirani, na internetu pa je prikazanih par strani in konec. Katere albume ste si izbrale in kaj lahko vanj vse prilepite? Kar sem na hitro videla je bilo, da v nekatrih je prostor za zapestnico iz porodnišnice v drugih pa ne. Po eni strani bi ga najraje kar sama naredila. 

pričakujem naslednji mesec in sem razmišljala,da bi bilo fajn napisat kaj v kako knjigico za spomin in ko sem si ogledovala te knjige me je nekaj zmotilo....če vse te reči nalepiš v eno knjigo (zapestnice, laske, fotografije...), kar mi je super, da maš lepo pospravljeno na enem mestu, potem bi mogla ta knjiga na koncu grdo zgledat...se mi zdi bolje,če je vezano v spiralo in potem knjiga raste z vsebino....zasledila sem samo eno varianto take knjige v katalogu ponudnikov ....
   pričakujem naslednji mesec in sem razmišljala,da bi bilo fajn napisat kaj v kako knjigico za spomin in ko sem si ogledovala te knjige me je nekaj zmotilo....če vse te reči nalepiš v eno knjigo (zapestnice, laske, fotografije...), kar mi je super, da maš lepo pospravljeno na enem mestu, potem bi mogla ta knjiga na koncu grdo zgledat...se mi zdi bolje,če je vezano v spiralo in potem knjiga raste z vsebino....zasledila sem samo eno varianto take knjige v katalogu ponudnikov ....