Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Prosim dajte še mene na seznam, je ne pričakujem 5.5. in tokrat res upam da je ne bo in da bova z dragim dobila najlepše poročno darilo, namreč se 10.5. poročiva. Aja grem pa zdj v tretji krog, tko da to lohk pripišete. lp
Ovulacijo sem mela 24. 3 . bi naj prišla 12 dni po O ali ne? Cikli so pa tako tako. Jedla sem KT, zato je lverjetno to krivo, vendar sem že pred 2 letoma prekinila s KT za skoraj celo leto in z ni bilo problemov.
Ovulacijo sem mela 24. 3 . bi naj prišla 12 dni po O ali ne? Cikli so pa tako tako. Jedla sem KT, zato je lverjetno to krivo, vendar sem že pred 2 letoma prekinila s KT za skoraj celo leto in z ni bilo problemov.
14dni po O.pa tud to ni rečeno.no upam,da tvoje M ne bo in boš v maju navijačica in ne borka.poskusi konec tedna naredit test.držim pesti
Hvala za lepe želje. Bom poskusila še enkrat, če še ne bo.
Čeprav je mogoče boljše, da je tokrat res -, ker sem tako zelo prehlajena in mam visoko vročino. Celo noč nisem spala, ker nisem mogla dihat Ravno se odpravljam k zdravniku. A mogoče veš, ali pa katera druga, kako je z jemanjem tablet, če sem slučajno noseča? Včeraj sem spila Lekadol prašek, mislim, da to ne bi smelo škodovati , sicer se bom pa tako danes pogovorila z zdravnico.
Hvala za lepe želje. Bom poskusila še enkrat, če še ne bo.
Čeprav je mogoče boljše, da je tokrat res -, ker sem tako zelo prehlajena in mam visoko vročino. Celo noč nisem spala, ker nisem mogla dihat Ravno se odpravljam k zdravniku. A mogoče veš, ali pa katera druga, kako je z jemanjem tablet, če sem slučajno noseča? Včeraj sem spila Lekadol prašek, mislim, da to ne bi smelo škodovati , sicer se bom pa tako danes pogovorila z zdravnico.
mam jaz tud nahod,sam vročine ne najboljš,da zdravnici poveš kako je,ona ti bo že prav svetovala.lekadol se lahko jemlje,kaj več pa že ne.
se vam pridružim, če lahko . ne čakam je .3.5. je pa prvi krog po ss.ki sem ga imela 4.3 upam, da nam tokrat uspe prej(zadnjič nam je uspelo v 7 krogu) če pa drži, da v letu zanosiš v približno enakem času potem imam ta mesec dobre šanse , v aprilu sem namreč že dvakrat , enkrat uspešno enkrat žal neuspešno
se vam pridružim, če lahko . ne čakam je .3.5. je pa prvi krog po ss.ki sem ga imela 4.3 upam, da nam tokrat uspe prej(zadnjič nam je uspelo v 7 krogu) če pa drži, da v letu zanosiš v približno enakem času potem imam ta mesec dobre šanse , v aprilu sem namreč že dvakrat , enkrat uspešno enkrat žal neuspešno
lp
Želim ti da čim prej rata magični plusek. Po vsakem dežju posije sonce, kajne?
Pri meni še kar traja tako da ne delamo še nič na . Bomo pa poteh bol "garali"
pozdravljene majske borke,javljam se vam malo da navijam za vas,ki se tako trudite zanostit.no jaz je đše kar ne pričakujem v aprilu in upam da je ne bo.stavim pa na 20% v maju.upam da bom ostala pri vas kot navijačica.
lp
vsem puncam, ki si srčno želite postati MAMICE, držim pestke, da se to čimpreje ZGODI .
N lepšega držati svojega otroka v rokah, čeprav ga še nimam in ne vem. držim pa vsak dan moje otroke v vrtcu. in že z njimi je tako fletno bit ( delam v jaslih ), kako bo šele lepo, ko bo eden izmed tistih pikcev moj.
Evo jaz sem danes šla v nabavo in se okrepila z Apikompleksom, čaji Plahtice, Rmana, Krvomočnice, pa še vitaminčke NeoVin plus DHA sem si še vzela. Pa če zdej ne rata, pol pa res ne vem...
Kot je že Mojca zapisala - naj se res za vse nas čimprej zgodi !
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?