Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 15:06:51
|
|
|
|
Raho
|
Ejo - ne se kregati!!!!
|
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 15:14:56
|
|
|
|
Julija08
|
Aja, čisto tko me nekaj zanima. Raho - kje se kupijo te taluštkane oblekice v katere je oblečena tvoja princeska?
|
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 16:21:27
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ejo - ne se kregati!!!! Ne, saj se ne, samo pravzaprav nisem vedela oz. ne vem, kaj je hotela jana povedati. A to, zakaj je Julija temo odprla, da si v reviji? Saj ni važno, tvojega sinčka bi prepoznala na kilometre, ker ima tako lepo frizuro in je lep po mami .
|
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 3.4.2008 18:31:25
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 No, se mi je prav zdelo, da je prava. Sem se spomnila njenega luštnega fantka in nje z ogromnim trebuhom ko je enkrat objavila eno ful hudo črno belo fotko. Aja, pa v reviji Mama pa se mi zdi, da sem videla Sunqueen s svojim sinčkom (že nekajkrat)??? Ampak to se mi zdi samo iz slik, imam precej dober spomin za obraze. Sunqueen je vsak mesec v reviji superMAMI
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 7.4.2008 15:37:41
|
|
|
|
Jutra
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Saj tako sem jaz prebrala v reviji super mami članek o Smrki in njeni družini. Sem toliko časa čakala prodajalko pri pultu, da mi je uspelo prebrat ta članek in še kaj, pa je pol nisem kupila . Srki, v kateri številki revije pa
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 8.4.2008 6:46:09
|
|
|
|
srki
|
Joj, misliš da vem, to je bilo že enkrat lani, res ne bi točno vedela. Mogoč kar Smrko kontaktiraš, ona ziher ve. Vem, da se je o tem tudi že pisalo tukaj.
|
|
|
|
|
RE: Raho - v reviji Nosečnica 8.4.2008 9:36:45
|
|
|
|
Jutra
|
Nič hudega. Bom šla pa v knjižnjico pogledati.
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?