srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: srki Lej, stara sem dovolj, pa vendar sem enkrat od jeze prijela stol, da bi ga pač z jezo dala na svoje mesto (stol itak ni bil nič kriv, ampak gnev v meni). Tako čudno sem ga zasukala oz. prijela, da sem z nogo stola naredila v steni luknjo. To ni bil moj namen, zgodilo pa se mi je. Pa nisem druče zmožna nekoga ubit samo zaradi tega, ker sem naredila, kar pač sem. Sem velik ljubitelj knjig, pa sem enkrat ene deset knjig v jezi zabrisala na tla in dve uničila, ker sem bila tako jezna na eno učieljico, ki se ni držala dogovorjenega. Sem videla vse rdeče okoli sebe . Pa enega večjega in močnejšega fanta sem konec osnovne šole prebrcala, ker se je spravljal na 5 let mlajše otroke. Še zdaj me pohlevno pozdravi, ko me sreča. In sem drugače zelo miroljuben človek. Hočem rečt, da v navalu besa (ne jeze) je vsak človek zmožen narediti marsikaj, kar misli, da nikoli ne bi naredil. Saj po moje ta fant ni napačen. Če bi bil zelo zgrešen, potem ne bi začel jokat in ne bi razbil šipe, ampak bi se že v prvem kratekem stiku z inštruktorjem zdrl nanj, ko bi padel, pa bi se fizično spravil nanj. Fant ima probleme s pravilnim usmerjanjem jeze in sprejemanjem lastne odgovornosti za neuspeh. Te probleme pa ima večina ljudi. Joj, sem se nasmejala. Se strinjam v celoti, spoloh z zadnjim odstavkom. Glede tistih karotek in kako problemov v prihodnosti, pa sploh ni res. Saj vemo, koliko mld. dela prekrške-prometne, pa nimajo nobene ovire kasneje, da ga ne bi naredili. No, ne poznam nobenega takega, ki ga ne bi smel it opravljat.
|