Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,najhujše je pa bilo,ker skoraj nič nisem še kupila(voda mi je odtekla že v 29 tednu)!!!!
.Pri starejši sem vedno jamrala kako je hitro zrastla zdaj smo pa zares imeli dolgo dojenčka. Bibyzan malo še pa bo prva
.To mi bo v trajen spomin ja.Zdej ima moja tudi že 7 kg,velika 64 cm,skačemo pa tudi od pediatra,fizioterapevta,razvojna,alergolog....Ne vem predrage dame,če ne bomo lahko počasi zdravnike zamenjale
!
velik za 25t.naredili so mi cr.porodna t.1090kg dolg pa 39cm.bil pa je tudi zahiranček.Ginekologinja ni polagala toliko pozornosti na velikost,ker sta prvi in drugi sin imela ob porodu samo 48cm.tako da tretji tudi nebo dolg.smo iz tahudega.napredujemo lepo,hodimo pa tudi enkrat na teden v razvojno.LPvsem
) rodila punčko težko 1.435 g in veliko 40 cm. Zdaj je stara dobrih 9 mesecev, težka je skoraj 9 kg in velika 68 cm. Lepo se razvija, nima nobenih težav, je zdrava in nasmejana deklica z dvema zobkoma.