Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

,ker mi ravno 3.8.pride na obisk ati iz Prage, nisva se videla že lep čas, in zato bo malo težko. Pri meni bo pa 1 teden, tako, da tisti drugi termini bi šli. Naj se vam še pohvalim, da sem imela včeraj nuhalno, in sem videla mojo-ega
. Mama mia..........edinstveni trenutek, sploh ko sva z mojim, poslušala bitje njegovega srčka. Se je dragi raznežil do konca
. Velik je 5cm, in vse je ok. Komaj čakam, da spoznam to malo čudo
............
, v še v kakšnem dnevu okrepijo, in da nastane lep plusek. Tudi jast komaj čakam, da vas vse spoznam, in res se bom potrudila prit mimo 4.8., pa magari,samo za minuto, da vas spoznam, in roko stisnem, tako toplim osebam, prihodnjič pa še pijača.
bila pred 3 tedni na nuhalni svetli in so neverjetni občutki ko vidiš tisto majceno bitje, ki živi v tebi in se 100 na uro premika....res neverjetno...moj je bil velik 5,7 cm in je bilo vse ok. upam da tako ostane do konca.
, ker imam G ob 17:00 in to na drugem koncu Slovenije, tako da bo to srečanje žal brez aquice.....