Anonimen
|
Dobro jutro! Evo, čmrlj spi prvo rundo, jaz pa jem Domačico in pijem kafe. Potem pa me čaka pucanje vozička. Lemavrica, super za GH! Koliko GH ti sedaj poje? Moj še vedno full različno. Mesa sploh ne mara. Včeraj sem mu za malico dala borovnice+pol babane+navaden jogurt in še mu je blo premalo. Če pa je kaj mesenga, pa poje le kakšnih par žličk. Pa bravo, da je šel na vse 4! Naš se je tudi kar pogosto začel tako dvigovati, toda je le na mestu. Očitno še nima dovolj moči oz. še ne zna, da bi se premaknil in šel naprej. Helenav, bravo za kakanje v kahlico!!! Mi smo jo včeraj kupili v BC (takšno, ki mu podpira hrbet; pa še nek ročaj ima za se držati), ampak je nismo še stestirali. Včasih sem full muči s kakanjem, full pritiska, pa ne gre nič. Na kahlici upam, da bo šlo lažje. Poročam. Annie, glede na to, da ne grem v službo, se mi ne mudi, da bi ga odstavila. Še kar nekaj časa bom sigurno dojila. Upam. Če bo mleka in če bo čmrljček želel, seveda. December06, bravo za stanovanje! Upam, da ne bo kakšnih zapletov in uspešno selitev v vaše novo gnezdece. Ja, štrudelj mi je uspel. Jaz ga imam full rada, pa še hitro se ga naredi. Hvala za slikice, grem pogledat. Uska upam, da boste dobili vrtec.
|