sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena80 IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: nena80 IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 IZVIRNO SPOROČILO: nena80 IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 nenaaaaaaaaa ti si prava gospodinja še zdaleč ne...juho mi je tašča dala no saj jo včasih tudi jaz skuham, samo bolj poredko, ker se še bolj učim z kuhanjem se moram pa pohvaliti, da pa veliko raje pečem peciva, vendar sem tudi to opustila, ker nimam jedcev za to, pol pa sam zbašem, potem se pa jezim nad kg, tako da bom počakala da zraste, pa bom njemu pekla, kar si bo zaželel. ma ne zarad juhe....saj tut js kuham vsak dan-že zarad eneja amapk zato, ker vedno ko se oglasiš, napišeš da likaš, zdaj pa si napisala, da greš perilo obesit moja dva najlubša opravila , imam tisoč in en izgovor, da ne rabim, pol pa moram eh ampak pranje pa obešanje še gre, likanje me pa ubija , sem prav vesela, da bo poletje in s tem kup perila manjši.... js pa imam glih poleti več za likat ker nosi dragi celo poletje sam srajce in to likat jaaaooo jaz sem mu kar mečkanke nakupila , ravno zaradi likanja grda jaz
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|