Pikica pokica
|
Helenav, mi se vam tudi pridružujemo v klubu nespečnosti . Tudi Zojo matrajo zobki oz. se je spet pojavila črtica in zdaj resnično pričakujemo zobek. Včeraj je cel dan tišala jeziček ven oz. je pokrivala spodnjo dlesen. Bila je tako smešna, kot da ima jeziček predolg. Ampak zgleda, da jo tako boli dlesen. Sploh mi ne pusti, da bi ji namazala s tisto pasto, kaj šele, da bi pogledala, če je zobek že na vidiku. Je tudi ful razdražljiva, jokava in joka kar v spanju. Pa super slikice z bazena. Ste lepo uživali . Aljab, res me ni bilo nič na aerobiko. Najprej je bilo tako lepoo vreme, da se mi ni dalo biti notri, potem smo bili na morju. Danes ni sončka, zato prideva. Seveda če bo Zoja za to. Ampak mislim, da se bom že zmenila z njo . PA čestitke za BU. Zoja zna samo mahati ( pa pa), pa še to samo takrat, ko se ji zlubi. Eh, saj bo še čas. Drugače pa šiba rikverc po celem stanovanju. Ampak ne po vseh 4, pač pa kar po trebuščku . VSESLO.SREČANJE... kaj pa VELENJSKO JEZERO??? To je tudi odlična lokacija. Mir, parking, lepo okolje, igrala, ni treba razervirati, če bomo šle kaj popiti ali se malo posladkati, super za sprehajat...
< Sporočilo je popravil Pikica pokica -- 5.5.2008 7:58:33 >
|