dorotea
|
Pozdravček punce! Oooo, vidim da ste full pridne in kar čvekate...naša malo spi, spravila sem, možek bere knjigo, pa vam še jaz kaj napišem...ob takih lepih dnevih, se človeku kar smeji, sploh ko te naše angelčke pogleda...pa sem mislila da je sam moja tak srček...hi, hi...pol pa pogledam vaše slikce in vidim kaki srčki so vaši malčki...res je bil fajn ta september, je vplival na lepoto al smo se pa sami lepi starši na kupu zbrali...hi, hi. Mi tud bolj tako tako spimo...in zobkov še ni...nima še orožja za se branit pred sestrično, pa dolge laske ima naša,ki so tudi slabost, ko se dobijo skupaj s starejšo sestrično...pa ji ne more vračat, ker nima lask. Hi, hi! Kako vam grejo kaj diete? Jst sem na tej ločevalni 3 tedne, pa še kar vztrajam...upam, da bom za poletje že prava mačka...če ne bo vse preveč mlahavo, pa bo treba še mal mišic gor dat. No, lepo vas vse pozdravljam, uživajte na srečanju, mene ne bo...ne morem, ...pa zidat začnemo kmalu...sem podedovala eno vrstno hišico...tako da bomo šli iz stanovanja, končno bom vsaj košček travnika in mini vrtiček imela...juhuhu... Objemčke vsem septembrkam in malčkom!
|