Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
oooo,zdaj sem pogledala k majčicam,je hijenca dala slike od sinčeka v album...ooo kolk je luškan.. ko vidim te slikice,bi šla kar danes rodit...
Ja Polly, jaz sem bila včeraj na obisku pri majčici (rodila v nedeljo) in je bil tudi tako lep. Jaz bi kar par dni preskočila, pa se zbudila s štručko ob sebi. Porod bi kar prespala.
hejj, evo mene... DOMA... vsaj do jutri... hihi, če me prej ne zvije do konca...
so mi morali vsakega posebej snemat, pa malo dlje kot običajno, tako da je trajalo in trajalo... sem bila skoraj uro in pol na CTGju... torej.. jap, se rišejo hribčki za popadke, zaenkrat še blagi, tam do 20 na njihovi lestvici... se je pa B malo umiril (baje da še vedno DOVOLJ miga, ne pa toliko kot A, in da nimam kaj panike zganjat) in moram it jutri spet na CTG... če ga dočakam, je rekla...
aja kera mi bo dala cifro da sporočim če slučajno rodim ... vem da sta dve zadolženi zato ampak ne vem kateridve se opraščičujem zdej mam še izgovor...
< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 16.5.2008 13:18:37 >
pismo, podzavestno me zdaj mori tisto, da B manj miga.. moram biti prav pozorna... čeprav, evo zdaj se javlja...
nobene panike.tudi moja je dva dni nazaj na ctg manj migala, sem mogla zato prit včeraj še 1x pa je blo ok.glavno da miga.saj bi ti trebuh razneslo, če bi oba naenkrat začela .aja pa a ti prav čutiš kdaj kateri brca?hočem vprašat ali ločiš med A in B?
hvala, da tolk skrbite in mi dajete nasvete za sranje
Ja normalno če si že parkrat omenila da imaš hobibeton
l.daisy ja! Po eni strani bi ti kar privoščila, da te pošljejo v porodno More bit kar teža ene 8 kil v trebuhu nosit! Sem se pa ob tvojih dvojčkih spomnila na debato dvojčkov (krožila po mailu). Se dvojčka v trebuhu pogovarjata:
A: A ti misliš, da ne obstaja življenje po rojstvu? B: Ne. To je ves svet, ki ga poznamo. A: A ti verjameš v mamo? B: Haha! Ti si smotan! Kakšna mama nekej? A: Ja mama je vse okoli naju, včasih jo slišim kako nama poje in kako naju boža! B: Japajade. Mame ni. Fertik.
anjaPH, ooooooo za umreeeeeet... nehaj s takimi, da ne bom šla takoj zdaj nazaj...
she29, ja, jih ločim, ker sta kontra obrnjena... ampak do zdaj sta oba približno enako migala, zdaj je začel B štrajkat... verjetno je spakiral in čaka taksi, Aju se pa še sanja ne o njegovih načrtih...
aja kera mi bo dala cifro da sporočim če slučajno rodim ... vem da sta dve zadolženi zato ampak ne vem kateridve se opraščičujem zdej mam še izgovor...