Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
jaz pa spet pečem. Gre tašča jutri na spoznavno kosilo z hčerkinim tipom starši... da ne bom spet čudno napisala . In valda mora obvezno še pecivo prinest. Trojno pecivo delam, tak da upam da me vmes kaj ne prime
Je pa rekla tašča, da jo je vsakič ko pride domov iz službe strah, če sem še jaz v enem kosu
kaja08- za na glavo obrnjenega mulca
Moja inteligentna puža pa sped sedi. Kroži, pa kroži,.... ma čist v nuli orientacijo . Da ma še pa tolk prostora, da se lahko obrača je pa tudi mal čudno....
včeraj sva bile z aleo na pijači in sem pozabila dilcolax da bi ji ga poturila
Tako da ja, alea01 lahko probaš odpret 5.del, ampak ne vem če bo delovalo, ker ne bo tapravega adrenalina Če bi vedela da deluje bi ti prepustila to čast, ker jaz grem norlmalno srat vsak dan.
Dan! Evo mene z UZ in z veseljem lahko poročam, da se je naš mali KONČNO odločil in obrnil, tako da je zdej na glavi. Jeeeejjj!! Je rekla G, da je vse super, v najlepšem redu. Mali pa ima že 3600 g Naslednjič - 26.5. imam CTG in tud pregledala me bo in če bom že "zrela" za rodit, grem 29. not, ker je takrat dežurna in bomo vn plunl.... No, edin če se ne bo sam že kej prej spomnu in hotu it ven! Glede sračkalice je pa tko, da tud že cel teden vsak dan po večkrat hodim na WC - prej pa po par dni nisem šla. Pa velikokrat ko grem lulat vidim kupček rumene sluzi....Očitno se telo že intenzivno pripravlja na akcijo
kaja super da se je mali obrnu in da je z njim vse ok!!so naše pestke pomagale
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?