Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ojoj, tega ti pa ne zavidam. Jaz sem imela ta podvig včeraj in brez pomoči ni šlo. Pa še moj je tako šlampast da me je zabril tam spodaj in me je vse peklo...težka bo še 2 meseca
Midva pa imava v eni taki posodici v dnevni bonbone za goste (kao). So vseh barv, večinoma hariboti. In valda jih moram imet non stop nekaj v ustih. Ni čudno da pravijo vsaka nosečnost en zob Pa prej sploh nisem marala bonbonov
a veš kolikokrat grem v kuhinjo v tisto omarco, kjer imam za ta malo take stvari in jem Sem zadnjič ko smo bili v trgovini kupila kao za ta malo žele bonbone- ampak sem vse jaz pojedla
Pri nama pa je moj pobudnik za te stvari. In vedno sem bila proti, da to ni fajn za zobe, da redi, blablabla. In jih je jedu sam. Zdaj pa...jao meni, non stop imam neki po ustih. Komaj čakam da bo tega konec
Meni žele bonboni paše samo v nosečnosti jaz bi jih pojedla na tone ampak res na tone samo morajo biti pa ta mehki in ta sladki ne tisti, ki malo zakisnejo. A sem zbirčna?
Medvedke, pa coca cole od ta male jem Jaz imam rada tiste želeje, ki so npr. vsak posebej zaviti ali pa sedaj so jih imeli en kup kao za veliko noč, ki so mehki sladki in gor je cuker
Medvedke, pa coca cole od ta male jem Jaz imam rada tiste želeje, ki so npr. vsak posebej zaviti ali pa sedaj so jih imeli en kup kao za veliko noč, ki so mehki sladki in gor je cuker
aaaa zdaj vem katere misliš na magičnem krožničku imam ene take mini jagodke iz želeja posute s cukrom. Bi a a a?
meni so hariboti fajn ker so kot eni čingumiji ne maram pa tistih ki so trdi samo za žulit...kot ene tablete