babysolza
|
Dobro jutro še od mene. Danes sicer nisem ta prva , sam sem bla že ful pridna - sva šla z urejat zapisnik o priznanju očetovstva in po papirje za paket, porodniško, dopust itd. In naju je kr malo zvilo, ko nama ga je brala - ...oče tainta priznavam otroka, ki ga bo rodila mati tainta... Ajoj, zdaj gre pa zares! Tako da bom zdajle poklicala še v službo, kako so pri volji za izpolnjevanje papirjev, in jih bom kar nesla, da rešimo še to. Sem mislila to urejat po praznikih, sam se mi zdi, da sem vsak dan bolj nerodna in da se mi najbrž ne bo dalo u Ljubljano laufat v 9. mesecu. . Alea, ti maš PDP samo kak dan pred mano a ne? Ker jaz zalaufam 34. teden v soboto! Ajoj, samo še 1,5 meseca. Mislim, da me bo počasi začela mal panika grabit. Sicer sem pa ugotovila, da počasi dobivam en nov strah - kaj bo, če jaz dobim popadke kak dan pred rokom - v službi, jaz pa sama v Logatcu, brez avta, vsa familja pa vsaj 30 km stran. Ups....... Ma, se tolažim da vsaj 1. ne pade lih tako hitro ven... No, držte mi pesti da zapravim še kar mam za zapravit in lp do naslednjega javljanja! TTheeaaa, javi se!!!
|