Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

....in se opravičujem, da sem te silila, sem mislila da boš kaj izvedela pa je res tole naše zdravstvo v k****! Aja, pa še oprosti, ker si res nisem zapomnila, da imaš PCO....sem mal manjkala, pa pozabila
! Evo, jaz ti iz srca želim, da so tile nosečniški znaki pravi in da boš mami že čez slabih devet mesecev! Kako si preživela RD? Si ga kaj zažurala?
!! A bodo še kakšne slikice????
, pa sej nisi ti kriva da so v našem zdravstvu tako čudni... Sej me je Pušenjak potolažail in v nedeljo pade še en testek če teta
ne pride sama....
. Aja še tole samo za tebe: včeraj me je klicala kolegica, da naj bi dobila teto par dni nazaj, ampak tete ni. Imela je sicer 1 dan tak rjavkast izcedek in je že mislila, da je konec ampak je bila samo 1 dan. No in danes je sporočila, da je srečno
. Tko da je tudi za tebe upanje. Držim pesti. No pa še vedno ne vem, kak se prijavim v tvoje mesto?