Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib Duškica! včasih sem imela glih prov kil, zdej pa mi kr dol lezejo . me moji kr naprej sekirajo glede kil. sej jem čisto normalno, sam kaj, ko pa grem 10-krat v zgornji štuk in z Zalo v naročju, sej pol se pa res ne morem zrediti. pred prvim porodom sem imela 62 kg, pol pa sem imela skoz okoli 58 kg (tud preden sem zanosila za Zalo), sedaj imam pa 55 kg, pa sploh nič ne hujšam, da ne omenjam, da jem kruh zjutraj in zvečer (najraje marmelado, evrokrem, med). sej po eni strani je fino, da si suh, po drugi pa ne. v modrc itak nimam kej dat . iščem take kopalke, da imajo joške že zraven . upam, da jih najdem . lansko leto sem imela glih prov, ker sem dojila, zdej je pa Zala vse pojedla (pred 3 meseci je moja mlekarna šla v stečaj ). zdej moram pa it kosilo kuhat.! čao! Ne me farbat s stopnicami... Jaz stanujem v 5. štoku brez lifta, malček ima skoraj 10kg (pravzaprav oblečen jih ima), pa tovorim njega, pa rukzag, pa še kakšno vrečo po možnosti..... Pa mi kile ne grejo nikamor... Hvala bogu, da imaš manj kil. Drugače bi se pa jezila s tistimi viška!!!