hanna1
|
julci,ti začenjaš dopust,jaz ga pa zaključujem,grem v petek na šiht,pol sem pa do nadaljnega --se mi bo tako obrnil tale avgust,ko keks in se šele septembra malo vse umiri.Jaz sem pa nekaj stročjega fižola vložila in bučke-za pokušnjo-če bodo dobre,jih bom drugič več,če pa ne,se pa ne bom tako sekirala za tiste tri kozarce....mi je mala naredla cel raztur v Blaževi sobi-bo tako hud,ko pride domov,sta šla z atijem na obisk k dediju v MB,je v bolnci na kapalni,ker mu je trebuh čist otrdel in je na preiskavah-enkrat je že bil operiran na črevesu.So pa nam povedali šele včeraj,on pa je že od nedelje notri-pa še v soboto smo bili grede na obisku-je bil že takrat bolj nezgovoren,ker ne bo pojamral,dokler ni že čist siv v obraz od bolečine-ne mara bolnice in pol kr potrpi....in pol jes zdaj neki jamram,da me glava boli -najbrž je krivo tole smotano vreme-sem včeraj malo pulilatravo v gredi,ker je tako visoka ko fižol in sem bla usrana do kolen,ramen in še po ksihtu-zgleda mi tale pletev ne gre najbolj od rok -itak bolj plevem,več je zadaj -greva zdaj z mojo stikljivko perilo obešat-upam,da mi uspe,če ne jo bom privezala -zadnjič mi je - ne vem če sem napisala - dala čevelček v pralni stroj in jaz sem vse veselo oprala-belo perilo na 60 °-ni šla barva stran,skrčil pa se tud ni in sem pol še drugega dala pri naslednjem pranju,ker je bil tako lep,ko nov -no to so pravzaprav taki opanki iz tega penastega materjala,ki je tolk fajn za nosit zdaj...že spet nekaj razbija.....