|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
7.5.2008 22:23:57   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
Julci -moj malček ima pa alergijo in moramo čisto od začetka uvajat gosto hrano-4 dni samo eno živilo in tako dalje -ponoči si je do krvi glavo spraskal -sva bila pri p. in dobila kaplice fenisli in hladilno mazilo

Bogi malček,pa se mu je to kr naenkrat začelo,a prej pa ni kaj reagiral na hrano-kolker si pisala,sta že kar nekaj stvari probala--menda mu bo pa ja po zdravilih bolje user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.5.2008 22:26:35   
hanna1
...sam citiramuser posted image ...mateyka,mam za filme gledat na rač.se priporočam,pa povej kolk bom dolžna user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.5.2008 22:31:07   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image
samo da vam pokažem,kako je danes Neža dobila svoj prvi poljubčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  pa kako je zadržana user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.5.2008 22:33:33   
KT

Julci -moj malček ima pa alergijo in moramo čisto od začetka uvajat gosto hrano-4 dni samo eno živilo in tako dalje -ponoči si je do krvi glavo spraskal -sva bila pri p. in dobila kaplice fenisli in hladilno mazilo

Ja bogi sonček - joj kok držimo pesti za tvojega škrata Laubica user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.5.2008 22:34:27   
KT
mateyka a je Inara kaj bolje?

viator - super tole user posted image  Že veliko sem slišala lepega o tem predelu Italije tako, da bo verjetno treba enkrat stopit tja. Katera je pa vaša naslednja destinacija?

< Sporočilo je popravil KT -- 7.5.2008 22:35:57 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.5.2008 22:41:42   
hanna1
pa-pa user posted image user posted image user posted image ,pa mirno nočko user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.5.2008 22:41:55   
julci
 čer

Vidim da ni kere več na broju.

Laubica a so dali malčka na test.Ti sromaček.Moj nečakec je tud dobil napotnico za test alergij,ker sumijo da je alergičen na cvetni prah.Odkar je v vrtcu je vsak teden bolan.Ne vem, če je bil že cel teden prisoten.

Viator krasne slike,pa ful lep razgled-sam meni bi se noge pajtlale-ne prenesem višine in  zaprtih prostorov.user posted image

Majrim Neža je pa zgodaj začela-nev nč do 20 leta čakalauser posted image ful simpatična slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.5.2008 22:43:30   
julci
madona sm tk dolgo pisala,da ste že zgasnale

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.5.2008 22:44:01   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

pa-pa user posted image user posted image user posted image ,pa mirno nočko user posted image
enako

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.5.2008 23:06:37   
Duškica

VAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU pa kdo se spomni takih izletov pri vas -bi šla takoj z vami

Jaz sem se tudi pasla in gledala slikice. Zelo lepo - ni  kaj!

Majrim - zelo luštno. Tvoj dragi bo pa izgleda kar kmalu moral očistit šibrovko..user posted image user posted image

Julči - jaz še strašim tukaj.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.5.2008 23:13:40   
Duškica
Julči izgleda spi, pa se je pozabila ugasnit...user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.5.2008 23:34:22   
Duškica
lahko noč

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
8.5.2008 8:11:38   
mateyka
hallo user posted image ja, inara je bolje - sploh ne cmera več, zgleda je daktarin pomagal user posted image sam je pa ponoč nemirno spala in ne mara se mi velik v vozičku vozit, kar je mal zoprno, ker ne morva glih velik pohajat..user posted image ampak ok..
hanna1 - housa mam zdele v "pocu", povem ko bo na "ražnju" user posted image
Laubica, en user posted image za tvojga pikca k je tok bogi.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
8.5.2008 14:10:25   
hanna1
malo za dvig--je fajn zunaj,a ne user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
8.5.2008 17:11:53   
viator

Dober dan,

danes sva bili z Laro veliko zunaj - kolk je fino, ko so spet lepi dnevi. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KT

mateyka a je Inara kaj bolje?

viator - super tole user posted image  Že veliko sem slišala lepega o tem predelu Italije tako, da bo verjetno treba enkrat stopit tja. Katera je pa vaša naslednja destinacija?

Ja res je lepo, tako da se splača iti. Ha, naslednja destinacija - nismo še dorekli - so pa padali predlogi - kolesarjenje na Nizozemskem - spiš na ladjici - čez dan se voziš s biciklom, ladijca te pa počaka tam, do kamor si prikolesaril. Pa pohodništvo na Bavarskem....bomo videli...eno leto je časauser posted image

Julci, tale pot ni nič hudega - tako da bi po moje lahko šla.

Laubica - kako se kaj z alergijo? A je boljše, pomagajo kaj zdravila.

se pa vidi, da je lepo vreme, vse čvekice zunaj..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
8.5.2008 17:12:48   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

hallo user posted image ja, inara je bolje - sploh ne cmera več, zgleda je daktarin pomagal user posted image sam je pa ponoč nemirno spala in ne mara se mi velik v vozičku vozit, kar je mal zoprno, ker ne morva glih velik pohajat..user posted image ampak ok..
hanna1 - housa mam zdele v "pocu", povem ko bo na "ražnju" user posted image
Laubica, en user posted image za tvojga pikca k je tok bogi.

user posted image user posted image user posted image Inara - samo da gre na boljše.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
8.5.2008 17:48:09   
makala
Ja res se vidi, da je lepo vreme, tukaj pa tako zatišje.
Danes sva se spoznali z Dašobino in je super čvekica. Pa tolk ma cartkanga Mihata. Sva vozičkale in čvekale, kot da se poznava že celo večnost. Dašabinauser posted image user posted image user posted image . Se že veselim ponovnega srečanja.
Kaj pa me vse in naš piknik, ste kar pozable kaj?user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
8.5.2008 17:49:06   
majrim
se vidi,a so dnevi daljši in lepa vremenauser posted image ...me pa samevamo doma,ker je Neža zakuhala,ko smo prišle iz dop sprehodauser posted image ...kar naenkrat...pa že tretjo rundo spiuser posted image ...amak prej sem ji spet emrila vročino in je imela kar naenkrat 35,5...uro nazaj pa 38,5user posted image ...kdo to razumeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
8.5.2008 17:50:25   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Kaj pa me vse in naš piknik, ste kar pozable kaj?user posted image user posted image user posted image

meni so šteti dnevi..pol bodo samo nedelje prišle v poštevuser posted image ...pa tako sem čakala,da vse spoznamuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
8.5.2008 18:17:12   
viator
No jaz mal reda po bajti delam in vsake toliko gor poškilim, če je kaj novega.

IZVIRNO SPOROČILO: makala

Ja res se vidi, da je lepo vreme, tukaj pa tako zatišje.
Danes sva se spoznali z Dašobino in je super čvekica. Pa tolk ma cartkanga Mihata. Sva vozičkale in čvekale, kot da se poznava že celo večnost. Dašabinauser posted image user posted image user posted image . Se že veselim ponovnega srečanja.

Super, Makala in Dašabina - a ni fino takle sprehod in čvekuser posted image . Jaz se zdaj tudi večkrat na kafe s prijateljico odpravim - je noseča, pa ni več v službi. 

Piknik - fino bi bilo, če bi se uspele zmenit.
Hmmm, bi morale kar pohitet..ker potem so že dopusti. Jaz grem v službo 1.7. - že zdej me trese, ko se spomnim na to. Ampak vikenda imam frej....mislim, ne delam čez vikende. Običajno kam zginemo..ampak če bo piknik - se prilagodim, itakuser posted image user posted image user posted image .

Majrim - to je pa res hecno, tale vročina.user posted image Lara je imela do sedaj 2x vročino, po en dan - pa ne več kot 38 - je blo pa tudi na podoben sistem - mal gor, mal dol. Neke čudne viroze, zgleda.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
8.5.2008 18:47:48   
majrim
pridna tiuser posted image ...jaz danes nisem uspela nič naredituser posted image ...bo že...samo,da je mmoja mala dobro...kako je lepo, ko se samo carta..user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
8.5.2008 19:03:24   
viator

pridna tiuser posted image ...jaz danes nisem uspela nič naredituser posted image ...bo že...samo,da je mmoja mala dobro...kako je lepo, ko se samo carta..user posted image

Sej ni sile...mislim pri pospravljanju.user posted image
Vidve se kar cartajta...boščki, ko so bolani. Upam, da bosta jutri že OK. user posted image user posted image

Lara je končno pogruntala, zakaj ima noge...danes je šibala naokoli, seveda jo je Lea držala za rokice. user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
8.5.2008 20:29:52   
Duškica
Pozdravljene!

Vidim, da bo lepo vreme čisto ugonobilo ta forum. Jaz imam že takšno barvo kot, da sem bila na morju. kaj bo šele poleti. Bom kot Strojani.

Majrim - user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Duškica -- 8.5.2008 20:30:05 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
8.5.2008 20:52:08   
Laubica

user posted image
samo da vam pokažem,kako je danes Neža dobila svoj prvi poljubčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Madona je lepa slikcaaaaaaaaa
Moj malček je boljše se še praska samo ne tako grozno
NEŽA-revčka hitro se pozdravitaaaaaaaaaaa

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
8.5.2008 21:18:29   
julci
Hojla

danes je bil pa čist poletn danuser posted image user posted image user posted image upam da bo vikend tud tak.

Majrim user posted image user posted image user posted image za Nežo da mine hitro vročina,pa za Timona da bojo kapljice primle.Sromaček.Si kr predstavljam kako to srbi.user posted image user posted image user posted image

Vidim da se mente o pikniku.evo ga lahko mamo na Koroškem na Ivarčkem jezeru.majo fajn piknik plac,pa za šport je poskrbljeno,pa v naravi.Kaj pravite.Hana bi ga organizirale.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?