Duškica
|
Dobro jutro. Da se vam malo javim... Nisem vas brala za nazaj, si bom kasneje vzela čas. Midva z malčkom sva bila od sobote v bolnišnici. Kaj se je pravzaprav zgodilo.... Malček je dobil laringitis. In to naenkrat. O Laringitisu pravzaprav ne vem ravno veliko, je pa lahko virusni ali pa ga dobiš zaradi alergije. Glede na to, da smo mi alergiki je čisto možno, da ima kakšno alergijo na cvetni prah, ker mu je že prej teklo iz nosu... V glavnem v soboto je bil še vredu, razen, da je bil malo hripav, potem pa je šel popoldan spat in je spal 2,5 uri. Ko pa se je zbudil pa je samo jokal in skoraj ni mogel dihat. Oči je imel široko odprte in je jokal in jokal in spuščal čudne zvoke pri vsakem vdihu...Tako hitro še nisem nikdar bila pri dežurnem (dobro, da me ni ustavila policija) in to z vsemi tremi, ker smo bili sami doma. Ko smo prileteli tja nas sploh niso veliko vpraševali, ker se je slišalo, da joče in hlasta za zrakom. Izmerili so mu seturacijo (nevem, če sem pravilno napisala) in takoj so mu dali kisik, injekcijo, pa še inhalacije. Šele, ko se je umiril smo se spomnili, da moramo poklicat atija. Ko je prišel k nam, se je uboga Žana kar razjokala. Kako je le moralo bit njima, ko sta vse gledala, ker je bila kar panika. In tako sva potem pristala v bolnišnici.... Dobila sva Berodual in Flixotide kot ga ima Žana. Zdaj je malček bolje, je sicer še brez glasu (odpira usta kot riba), iz nosa mu vlečem zeleno in ga zalivam s fiziološko. Je pa začel izkašljevat. Tako se sedaj zelo žuliva, ker se me drži kot cek. Je pa danes star 8. mesecev. V bolnišnici so mi ga pa izmerili. Ima 9.600g in 71 cm.