stephany
|
Hana, Julči - za čvek, verjamem, da sta uživali! Slike so pa itak Pri nas imamo pa trenutno problem - Klemen zadnje dni v varstvu ful joka, včeraj baje dve uri skupaj , pa spat noče, je pa itak ne skoraj nič . Upam, da je to še posledica bolezni, ko sva bila več skupaj in se veliko cartala, sedaj pa to pogreša in kaže po svoje, ali pa je prišla kriza, ki so mi jo omenjali, da nastopi čez nekaj časa (in se vsake toliko ponovi?). Sedaj mi je res hudo zjutraj ga nest v varstvo, pa tudi v službi se slabo počutim, ker se vsake toliko spomnim na mojega malčka in razmišljam, ali joka ali ne... Res upam, da se bo stanje kmalu normaliziralo. Pa tako lepo nam je že šlo... Danes sem bila pa v Topolšici, imam ata že 5 tednov gor in sem ga šla obiskat, pa mamo sem zraven peljala. Klemen je pot prespal, ko smo prispeli se je pa zbudil in sem ga potem za pet minut nesla k atu pokazat, ga je bil tako vesel. Sicer vem, da to ni ravno okolje za majhne otroke, a verjetno mu tako kratek čas ni škodil. Julči, sem se pa spomnila nate in na tvojo mamo...