hanna1
|
...je pa res ,da sem vas v soboto še sam prebrala,v nedeljo in včeraj me je pa cajt čist povozu--v nedeljo sem šla spat ob 1 uri,vstat pa že ob 5-šel sine v šolo v naravi v Fieso-sem v službi kar vonjala posteljo in sem že v luftu spala,ko sem prišla iz službe včeri-pol pa mi reče zjutraj moj ob 5 ko vstane in gre v službo,poglej kako spi mala,jaz pa sem v mislih odgovorila,kaj me briga,kako spi,sam da spi!!!!! Sem pa kar nekaj zamudila--Vida in Vilma-sestrici mali,naj bodo vajini dnevi izpolnjeni z ljubeznijo,srečo,ki jo v izobilju premoreta vajina mami in atek,ter sestrice in brateca-predvsem pa dosti zdravja-berem,da ste bolani-čimprejšnji šiiiiccc z boleznijo stran,da boste lahko v polni meri uživali prelepe dni,ki prihajajo Pa Timon za obmesečnico in prvi zobek-kakšen junak si že ...bo treba počasi spat,dons sem vas vsaj uspela prebrat-ampak so dnevi tako zapolnjeni,da mi gre včasih za sekunde-sem se zgleda zdaj malo razvadila med porodniško Neli,krasno si si zrihtala za službo,se splača bit čimveč z otroki,se potem v kasnejših letih pokaže,kakšno lepo popotnico so s tem dobili od staršev -nč se ne sekiraj za monologe,je fajn brat,pa kdo bi sicer držal naš forum gor-ti to obvladaš in mimogrede še kaj za dobro voljo in popestritev vržeš gor julci -glupi smeškoti,me sploh ne j e b e j o