hanna1
|
...eja,kakšne luštne slikce od vseh...Neža...Vanja in Nadja -mami obvlada tortice,ampak bi rekla,da ste jo tudi tiktak zmazali majrim ,veš kako te zastopim,sem v isti situaciji...sej se res vse preživi in vsi so preživeli take in drugačne situacije,ampak začetek je težak,men se še vedno vse sorte dogaja,Hana ni bila celo leto tolk bolana,kot je zdaj...zdaj pa ne vem,al čuti toliko spremembo al pa smo mi šlutasti...nisem vsega prebrala,kako boš pa z varstvom imela urejeno ?---držim fige,da se ti čim bolje izide--boš videla,ko se enkrat začne služba se tud nemogoče stvari dajo rešit,tako da bodi kar optimist in verjemi,da bo vse v redu...pomaga,da lažje prebrodiš prvo krizo Jes sem pa dons dobla smrečja pol košare,je bilo tako luštno gor pri koči,čeprav je kugla na trenutke sekala,pa nč ljudi,smo meli tak mir,sam sosed od mojga,ki je lovec je bil s psičko Nano (sem enkrat mislila,da je klical mojo Hano,je pa le svojo psičko ),ki se je ves čas podila in igrala z žogo,ki jo je imel Blaž z sabo in ga je fejst zmatrala --zadaj pa še Hana vlačila stija za roko...in sta bila tud oba zmatrana...ati še malo od pira --skratka delovno prijetna nedelja kot jih le malo doživim--pa čeprav sem zdaj čist --se grem kopat-če me ne bo več nazaj--bo julci poplavilo