Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 17:51:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Večinoma Interspar v City Parku. Po kakšen izdelek, ki mi je res všeč, se včasih zapeljem do Leclerca (ker ga v Intersparu nimajo). Enako velja tudi za Tuš center. V Mercator center grem pa samo takrat, ko bi rada zamenjala nakupovalno okolje . Torej Interspar.
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 17:56:28
|
|
|
|
gojska
|
joj lecler če nisi v nulo organiziran narediš 5km preden lahko na blagajni 30min čakaš. Men to ne potegne. Grem včasih zaradi rib, divjačine in sirov. Vzamem in grem. Špar v citiju se mi zdi mal bolš. Samo odkar sva se preselila kupujem v tušu srednje velikosti, druge trgovina tako ni v našem kraju
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:09:17
|
|
|
|
Gina
|
Včasih sem večinoma kupovala pri najboljšem sosedu, zdaj pa grem rada v tuš - ker je ful manj nabasan folka, lahko v miru kupuješ, pa ni tolk velik, da bi živčnega fasal ali pa grem v špar pri nas v postojni, (odkar ima mercator vesoljske cene). Interšpar mi gre na živce, sploh v city parku, ker so me že tolkrat zgoljufali, da mam dost.
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:12:03
|
|
|
|
deja27
|
mercator
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:18:00
|
|
|
|
mml
|
Pretežno Spar v CP, občasno E'Leclerc...danes smo šli pa v Mercator v Supernovi, ampak sem se spet prepričala, da so daleč najdražji...
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 18:57:21
|
|
|
|
Netopirčy81
|
V sparu, občasno v tušu.
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 19:10:56
|
|
|
|
srursa
|
TUŠ in E Leclerc.
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:09:12
|
|
|
|
Naja30
|
Spar, občasno mercator.
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Špar.
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:36:31
|
|
|
|
tanikaa
|
špar
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 20:38:12
|
|
|
|
jakaracman
|
Interspar.
|
|
|
|
|
RE: V katerem supermarketu... 11.4.2008 21:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
večinoma spar
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dlake po prsih.
пеперутка16
Imate dlake po prsih? In kako se z njimi spopadate ... vas motijo in ali jih odstranjujete?