Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Sistematski pregled pred vstopom v šolo -... 17.4.2008 21:44:13
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni
Altati, a tako je velika? Pa meni se sploh ni zdela. Taka nežna punčka.
Off topic, saj sem jaz tudi velika pa nežna.
, samo če bi ti videla to punčko ... potem zase ne bi nikoli več rekla, da si nežna. To je tak angelski otrok.
Ne, altati, nimam nobenega odgovora. Danes je una gospa, ki je kao za to zadolžena, prišla s terena (kjer je bila cel teden), ampak bi mogla očitno jo spet kicat. Bom jutri, mogoče.
RE: Sistematski pregled pred vstopom v šolo -... 7.5.2008 9:00:05
c7
Mi ga še nismo imeli. Ampak da ne bom odpirala nove teme, mi še povejte, kaj se vse gleda pri tem pregledu (tudi lulčka?) in kaj več o cepljenju (proti čemu se cepi, če sem prav informirana 2x v obe rami s presledkom), zanima me pa tudi, če je kdo odklonil to cepljenje - kaj potem?
RE: Sistematski pregled pred vstopom v šolo -... 7.5.2008 9:02:22
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: c7
Mi ga še nismo imeli. Ampak da ne bom odpirala nove teme, mi še povejte, kaj se vse gleda pri tem pregledu (tudi lulčka?) in kaj več o cepljenju (proti čemu se cepi, če sem prav informirana 2x v obe rami s presledkom), zanima me pa tudi, če je kdo odklonil to cepljenje - kaj potem?
Hvala!
Ja, lulčka tudi pogleda, pa če ima platfus, pa če skače po eni nogi, pa pritisk izmeri, pa pljuča posluša. Cepljenje je bilo prvo protui hepatitisu B, potem pa čez en mesec še dva, ja, v vsako ramo eno, se mi zdi, da neke rdečke pa mumps, ali nekaj takega. Tega še ni imel, zato ne vem točno. Kaj pa je, odkloniš, pa ne vem. A ti bi?
RE: Sistematski pregled pred vstopom v šolo -... 7.5.2008 12:57:22
Lenny
Pri nas so ob sami omembi, da bi ga cepili pri njegovem izbranem pediatru, dobili ošpice Kljub temu, da so iz cepilne knjižice videli, da je otrok redno cepljen. No, mali se je nato vseeno ojunačil in se brez težav pustil cepiti sestri, tako ni bilo problemov. So mi pa v eni sapi začele naštevati zakon, ki predpisuje obvezna cepljenja, tako da ne vem, kaj bi naredile, če bi cepljenje zavrnila.
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?