|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
22.4.2008 12:31:18   
SRCCEK
BUBIKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    DONT WORRY BE HAPPY.......VSE SE BO LEPO IZŠLO, ČE BOŠ LE VERJELA V TO.......SAM NE BIT ŽIVČNA..........enga takratkega zvrni, predno pride dragi po tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz vem da ga bom user posted image user posted image user posted image user posted image

No naš mali je včerej dobil obleko, ki sem jo naročila pri Quelleju- hlače, srajčka z metuljčkom, telovnik in rekelček.......ful je srčkan-kot ulita mu je in je zelo zadovoljen-je važen--kako je on lep user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....pa je še ena skrb manj, ja no..............še čevlje za h obleki je treba nabavit

Moj ženin je tudi že oblečen......temno roza srajca od Laboda, ful lepa kravata (roza siva), siva obleka od mure in črni čevlji...........ko ga bom vidla, se bom v drugič zaljubila-sem ziher user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz imam pa ta petek dekliščino za sodelavce....kar ne morem verjet, da se bliža tudi moj dan-najin dan user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 251
22.4.2008 12:43:05   
NATAŠI
srček saj ti si pa naslednja  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... no fino da ste se vsi oblekli ... daj nam malo poslikaj obleke, pa od tvojega otročka ... user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 252
22.4.2008 12:46:05   
sepetalka
Hej nevestice evo meneeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj sem se že ustrašla, da ne morem not, zakaj je tem zaklenjenauser posted image user posted image
Hvala buba za nov link!
Drage moje jaz dieto imam sedaj pa mi pošljite maile na zs da vam pošljem zadeve!
Jojjjjjjjjjjj kolk sem vas pogrešalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 253
22.4.2008 12:47:46   
pikovit
O Sepetalka živjo,si spet med nami.user posted image user posted image user posted image Upam,da si ok.Smo se že spraševale kje in kako si

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 254
22.4.2008 12:51:10   
NATAŠI
o sepetalka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. .smo te me tudi pogrešale user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 255
22.4.2008 12:58:42   
Bubamaraa
sepetalka še tuki  user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 256
22.4.2008 13:07:05   
fragola
kako si šepetalka, smo se spraševale, kako je kaj stabo?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 257
22.4.2008 13:07:31   
sepetalka
Hvala drage moje,
jaz sem sedaj ok, nisem še najbolje in čaka me še kar nekaj preiskav v naslednjih mesecih in potem bodo točno videli kaj se z mano dogaja!
Tko da, sem full vesela k sem v objemu dragega spet po 14 dnehuser posted image user posted image user posted image joj kolk pašeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 258
22.4.2008 13:28:57   
NATAŠI
no super kar uživajta in se crkljajta user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
22.4.2008 13:30:50   
SRCCEK
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŠEPETALKA POZDRAVLJENA......WELCOME HOME user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Res smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprej okrevaj!!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 260
22.4.2008 14:40:00   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Ojla. Sem ravnokar malo album ščekirala.

Fragola full maš dobra vabila. Full zabavna user posted image .

Drugače sem pa prilimala še nekaj slik. Sem dones čist mim grede našla čevlje zase ter samostoječe nogavice. Sem slikala ter prilimala, prav tako od mojega obleko. Sem čist navdušena.

hvala za komplimentuser posted image ,
čevlji so mi všeč oa še uporabni bojo tudi za potemuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 261
22.4.2008 14:43:31   
sepetalka
Drage moje tako kot sem se sedaj nasmejala se že dolgo nisem. Dobim nov katalog od neckermana in na prvi strani ponudba pomoč pri dieti en prašiček, ki ga daš v hladilnik in vsakič ko ga odprej še zadere ojnk ojnkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Je pa 1,99€ za znort!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 262
22.4.2008 16:43:21   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Drage moje tako kot sem se sedaj nasmejala se že dolgo nisem. Dobim nov katalog od neckermana in na prvi strani ponudba pomoč pri dieti en prašiček, ki ga daš v hladilnik in vsakič ko ga odprej še zadere ojnk ojnkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Je pa 1,99€ za znort!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla nazaj!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 263
22.4.2008 20:10:26   
sepetalka
drage moje v album sem dala slikco od vabila in naprsnega šopka.Moje vabilo je bolj enostavno!
Važno je da vejo kje in kdaj pa da pridejo!
Nočko pa se tipkamo jutri user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 264
23.4.2008 7:30:00   
NATAŠI
dobro jutro

no kako smo kaj... bubica e danes in jutri dela user posted image  user posted image  user posted image  Me pa zanima bubica kako je kaj tvoj bodoi mo, kako se kaj on pripravlja na soboto oz. ali je tud kaj iven

epetalka tole s praikom pa poznam, ga imajo pri sosedih in se res nasmeji user posted image  user posted image  ... vabila so pa lepa in tudi naprsni opki .user posted image . a si vse sama naredila

Neposredna povezava do sporočila: 265
23.4.2008 7:42:26   
Špacka

Jutrouser posted image

Tko sem vesela, da vam moram povedat, eprav ne sodelujem v debatiuser posted image  vceraj od prve nasla porocno obleko zameuser posted image  verjetno me samo ve razumete, kaksno veselje je to user posted image user posted image user posted image
In zdaj je moja poroka kar naenkrat postala resnicnost user posted image user posted image

Bubamaraa te lahko nekaj vpraam, e ti ni odvec....kako bos oblekla malo? Moja je stara 3 leta pa se nekak ne morem odlocit, rada bi nekaj belega, v glavnem svetlega...

Lahko tudi katera druga odgovori user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 266
23.4.2008 7:47:40   
sepetalka
Dobro jutro nevesticeuser posted image

Špacka dobrodošla!
Nataši hvala in ja vse sem sama naredila, in je kar veliko dela, moram naredit 95 naprsnih šopkov in 45 vabil tako da me čaka še kar veliko dela!
Dobro da se poročim šele septembra, čene bi bila že kriza!
Joj Buba tebi pa že morju živčki delat...kolk sem vesela zate, poročaj kako bo vse skupaj.
Želim vam lep dan nevestice

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 267
23.4.2008 8:12:11   
bt08
J utro!

Sam je res zaspano jutro dans.Lena sem.

Včerej sem šla naročit šopek moj,pa naprsne za priče in starše,Ožbej bo pa itak mel nekej drugačnega bolj ne resnega sem rekla.Dans gremo na UE se pijavt še tam.Pol pa grem na nohtke.

Šepetalka še tukej dobrodošla nazaj,upam da si ok i nda se boš lahk opripravljala na svoj dan.
Buba še mal,še mal,pa bojo prstančki na roki!!!!

Špacka kako oblekico lepo ji kupi svetlo roza,al pa rumeno,to bi ful dober zgledalo,pa user posted image user posted image user posted image user posted image za obleko!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 268
23.4.2008 8:37:33   
FLASK_A
Sepetalka, kako lepo da si se vrnilauser posted image user posted image user posted image

Bubamaraa, ti poiljam ZSuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 269
23.4.2008 9:09:30   
baguSka
Ooooo sepetalka!!!! Welkm bek!! Me  Z E L O  veseli, da si OK!!user posted image

Jutro vse skupi... jst mam neko guzvo zadnje case in vas pridem pocekirat za kako minuto, ni pa niti casa, da bi vam odpisala... se glih lotim, pol pa nikol ne morem do konca napisat, ker moram ze sibat... in upam da mi tokrat rata vsaj en post skup sestavit!?user posted image

Bubica vidm da si cist na spidu... in zlo lepo prebrat, da komi cakas ze soboto... :))) Si predstavljas da bi zdele rekla: uff a mi je blo treba tega!?user posted image

Natasi kako pa zgleda limfna?? Mal sem nevedna glede tega, pa ne vem kaj ti to pocnejo al kako...!?user posted image  

Sepetalka zakon je tisti pujsek!!!user posted image  Ampak jaz bi glih zato se veckrat odprla hladilnik, da bi se mal smejala!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
23.4.2008 9:11:40   
baguSka
Aja pa se to sem vam pozabla napisat... user posted image  da so me poklicali vceri iz Olimie, da nimajo nic frej, da so vse rezervacije potrjene in da ni mesta za nju... Sicer je bla pa fer in je iskreno povedala, da nama itak ne priporoca, glede na to, da bo glih takrat ko sva midva hotla pridt, en zelo velik seminar in se bo dogajalo na polno... kar verjetno ni glih za naju, ki bova na sveze porocena...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
23.4.2008 9:12:21   
Bubamaraa
helov moje nevesticeeee......

jaz sem zelo se umirila in sedaj res komaj akam, da pride sobota, ker vem, da bo vse zelo lepo....user posted image

sepetalka grem gledat album

moj moek je doma 3 tedne in je sedaj zadnje priprave kar on prevzel tko, da je v petek fini... bova tudi kar okrasila okolico pred bajto.....

packa moja Danaja bo mela toel oblekico in zraven roza bolerco

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.4.2008 9:18:44   
NATAŠI
packa lepo je da deli veselje z nami, ker to da dobi obleko je res user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

epetalka ja ne govori, mene tud e vsa vabila akajo (imamo le tri narejena) nekje v juniju jih bova zaela okrog nosit user posted image

barbara pridna si bila  veraj, vidi pa ima e eno veliko stvar za sebe... se je kar teko odloit za opke a ne. .. in kaknega bo imela sedaj ti

baguska- limfna je tko da se ulee na en tak super lealnik, noge ti oblee v en (kombinezon) in ez trebuh tudi ... potem pa opa notr zrak in popusti ... full je dobr obutek .. Je pa to dobr za prekrvavitev, odvajanje vode, celulit in oblikovanje telesa... jaz sem bila ist navduena user posted image  user posted image  ... Saj se bo nalo mesto za vaju nekje v kaknih terman, ne obupaj user posted image

bubica pa je kaj iven tvoj bodoi moek user posted image  .. kaj ima danes na sporedu? Jutri pa po oblekico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
23.4.2008 9:50:10   
bt08
Ja zelo tezko se je odlocit za sopek,sva sla kr tko ker nama je najlepsi,pa sva na koncu zbrala.V albumu mam sopek,pa ga bom oznacla ker je previ.

Zakaj sumnikov dans ni,pol pa sploh brat ne znam.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.4.2008 9:53:53   
Bubamaraa
jst sm pa misla, da sam jaz nima umnikov....user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
Katero mleko v prahu so mame ocenile najbo...
Rezultati ankete med 500 mamami razkrivajo, katera blagovna znamka adaptiranega mleka je po njihovem mnenju najboljša. E...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?