Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.Je pa faca.Je začela brat knjigo o Titu in je revca že kar nekaj časa na 3 strani.Pa njen izgled je fenomenalen.Ko se zrihta,bi ji človek dal 70 ali manj let.Mogoče sem pa jaz po njej
 .Je pa faca.Je začela brat knjigo o Titu in je revca že kar nekaj časa na 3 strani.Pa njen izgled je fenomenalen.Ko se zrihta,bi ji človek dal 70 ali manj let.Mogoče sem pa jaz po njej 

Kam pa gres v BTC!? Ker dans grem pa tud jst - 100%. Samo se ne vem cist tocno ob kateri uri bom tam. Naj bi nehala ob 15ih al pa mal cez, neki cez 17.uro sem pa s prijatlco zmenjena, da mi pride druzbo delat...
  Kam pa gres v BTC!? Ker dans grem pa tud jst - 100%. Samo se ne vem cist tocno ob kateri uri bom tam. Naj bi nehala ob 15ih al pa mal cez, neki cez 17.uro sem pa s prijatlco zmenjena, da mi pride druzbo delat...  mal več
  mal več  ,da kalorije pokurem.Prov fajn mi je,počutim se fenomenalno!
 ,da kalorije pokurem.Prov fajn mi je,počutim se fenomenalno!