Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
...vse kar naredi kadar jo ima on jo nosi po stanovanju, da se ne dere pa da zaspi, pol je pa tečna ko hudič kadar sva same in je jaz ne morem nosit. Pa ne vem kaj je zdaj to a so tableti prešvoh a je vpliv lune, samo jest sem spet čist v k.... pa vse mi gre spet na živce....benti......predvčerajšnjim zjutraj je rekel da bo on vzel tamalo da se jaz še malo naspim in sta bla skoraj tri ure v dnevni in jo je sigurno nosil ,ker je bla tiho, ni je pa ne previl, ne preoblekel in ne nahranil.....pa kaj naj jaz delam s takim dedcem???
....
pustila za daljši čas, ti pa si medtem mal oddahneš. Greš mogar na kakšen daljši sprehod pa k kašni kolegici na kavo. Naročila kdaj in s čim jo more nahrant pa previt, pa za jest mu naštimaš. Sigurno se bosta poštimala. Mogoče pa noče, ker mu ni treba.
, ker je hotel it ven gledat fusbal pa sem rekla da mi ne pase, da ga do bogve kdaj ne bo domov. Pa se je namulil in gleda tv, pa me noce zraven