Anonimen
|
ajvy joj superca no.....čestitke evo, dete spi, včeri je tretji zob pogledal ven ( zg. enka) tko da je blo mal pestro, oz. še mal bolj jutr mam dopust, oz. mamo koplet naša ekipa, ker ni neke robe, pa še glavnega tehnologa ni, tko da če se kej zalomi smo v riti pa še petek 13. in se je šef odloču da ne bo reskiru tko da zjutri lepo peljem ulo v vrtec, pol mam pa cel dopoldan fraj, to je prvič odkar sem rodila morm popucat bolj konkretno, kuhnjo, elemente, kopalnco...okna bi lohk pomila, ki jih že....hm......leta?....nism sej ne....k sem bla noseča sem jih, z onim trebuhom joj kok bi bla spet nosečka me je ajvy še dodatno podkurila dons.....bo treba kej ukrent okol tega recimo clearblue kupit aja, kahlico jst mam, sem kupla čist obično, ker mi je mal mimo in čudno neka ona pojoča čudesa pa k še zgleda tko, da sploh ne veš kaj je to u klavnim, nism nič komplicirala in pač kupla navadno kahlo, zdej je tam v sobi, notri so pa igrače nekak ni interesantna, silim pa tud ne....sem mnenja da mora otrok taprvo razumet to lulanje in kakanje, mora poštudirat da lahko to nadzoruje in znat povezat oni občutek, ko te tišči recimo lulat in dejansko lulanje....sem zakomplicirala zdej mal, pa dobr pa maj hodi al kok bravo pa še za vse ostale, k ste kaj dosegli, pretresljivga al pa ne :
|