baja*
|
Šele zaj sem vidla, da se danes dobite . Ja no, tud če pohitim, nama ne bo ratalo prit ob 11-ih . Dopoldanski urnik ni glih za nas . Sicer je pa tamali prejle zaspal in to prosim lepo sam! Vidim, da je tudi Izak danes na isti valovni, bravo . V glavnem, vsaj ena pozitivna stran odstavitve . Drugače pa me še vedno psiha daje, res si nisem mislila, da me bo to tak troflo . Je*at ga, sto ludi sto čudi... sem pač taka... saj par dni bo še hudo, pol se bo pa že poštimalo. Joške me še vedno ful bolijo, probam malo stiskat pa boli ko svija in nočem preveč dirat. Pa polno nekih bulic mam upam, da bojo zginle same od sebe... Aja, v sredo sem vzela škarje v roko in postrigla Reneja. Ni tak slabo no . Pa avto sma kupla, nekega Forda (saj ne vem, keri tip ), no važno je, da smo spet mobilni A_R jaz bi na tvojem mestu definitivno končala šolo. Verjamem, da se je težko spravit zraven, posebej zaj, ko maš otroka, samo ko boš enkrat not padla, bodo pa stvari zalaufale, boš vidla. Le pogumno! Madejka pozabla včeraj rečt - hvala za ponujeni Aptamil ampak bom šaltala kar na KM. Zaenkrat je vse ok!
|