kapica
|
Siskamiska hvala . Zvesta, oo, bravo za dober start in da je bil Izek priden ponoci. Res super . Bojana, jooj, pa res huda noc in jutro ja . Sem jaz tud danes zjutraj mislila da me bo kap, ko je blo treba vstat. Spet ob 6h . Ampak okej, saj spali bomo kdaj pozneje . A_R bravo za Patrica. Corfu, kaaak lepe slikice. A tisto si ti na eni slikici? Anja, fajn da si se oglasila. Pa verjamem da bi rada sedmico, zarad mene jo lahk dobis, bom drzala pesti . Pol pa imam jaz po eni strani sreco, ko bom delala, zacnem ob 6h in delam do 14h. Torej ne bo tako hudo, mogoce. Madejka, ko imas tolk stvari za spravit v prtljaznik , je ena taksna stvar ki ni 100% nujna, ze skoraj odvec. Ce pomislim da moremo spravit not vozicek, potovalno posteljco, jogi, pa 2 veliki potovalki, mi ni jasno kako bo slo. Da bi imeli stvari pa se spredaj v avtu natlacene, pa ni sans. Glede na to da smo toliko ur na poti, rabis tud za sedet udobno prostora, pa kaj za pit in za jest, pa dinove igracke, al se kaksen malenkosti. Tako da .