Anonimen
|
helou.... čist sm zgažena dons pa vreme je za en drek....sm spakirala za na mežaklo, madona pa to je robe kt da gremo za 1 mesec sam u bistvu je res tko, če greš za tri dni al pa 14, k rabiš vzet brisače pa posteljnino in kozmetiko in take stvari v vsakem primeru...edin količina cunj se razlikuje...pa jst k res ne pretiravam, vedno vzamem minimalno, pa se je vseen ful nabralo...pa k mormo še hrano s sabo vlečt...voza pa sploh ne bom vzela zraven, k če ga vzamemo, pol nč drugega ne mormo a vi že kej pustite tamalim da tv gledajo? jst ji pržgem včasih ( samo res max. kakih 10 min) baby tv....k so res take luštne risanke, prov za take male otročke k so res velike barvne površine in čist preprosti liki, pa luštne pesmice....je čist navdušena, kr vriska zraven sam to je res vsake kvatre, ne vsak dan pa res za mal cajta....po moje ji to ne more škodit pa trikrat me je ugriznla tist en usran zob k ma, ma še en zob ni, četrt u bistvu, pa me tolk svinjsko ugrizne v joško, da vse zvezde vidim...ma sm jo sam dol poknla na tla, pa mal sm bla huda, pol se je pa drla k zverina mala, pa sm mal prausmerla pol pozornost pa je blo kul...ma sploh ne vem kaj naj....smotka mejhna... drgač pa tiste k dojite še - kak to zgleda pr vas k jst crkavam kdaj od smeha, kaj počne ta otrok in v kake poze se spravi da dol padeš... iz ebaya sem naročla one shooszoo al kaj so že copatke ( k je rumba enkrat dala link)....so luštni, sam tolk veliki naročla sem dvojne od 12 - 18 m in dvojne od 18 - 24m...sam oni k so kao od enga leta so fuuuul veliki...to bo uli glih za v prvi razred prov zdej pa ne vem kaj naj....bi naročla še manjše, sam ne vem al naj kr od 0 - 6m glede na to, kak so ti veliki, bojo po moje glih prov sem pa dala za 4 pare + poštnina 45 dolarjev kar je okol 30 € a ne...
|